kviste parašė:
na man siandien sesta savaite ipusejo..... vakar dingo pykinimas maudimas,,,, po keliu paru pirma karta gerai isimiegojau net keista,,, tik vat kad asaros rieda vos susinervavus truputuka ir sunku tvardytis ... bet stengiuosi ,,,, jo = dieve tikiuosi viskas bus ciki piki
jautrumas visiskai suprantamas, bet geriau neleisti nervams ir hormonams isiselti
, as tai labai rami.ziema kai pastojau tai buvau kaip furija-pykau uz bet ka.po netekties labai daug ka perkainavau ir pakeiciau poziuri.dabar nieko nesitikiu, nesvajoju,neplanuoju.laukiu...laukiu bent 12savaiciu..siryt kita sona duria.pries tai desini, o dabar kairi. panasia toj vietoj kur kiauside turetu buti. pas gydytoja registruosiuos 8-9sav., bet dar neskambinau-bijau kitos savaites..ryt prasideda 6savaite.. sirdute turetu pradeti plakti... neramu. kad dar jausciau kokiu pozymiu, o dabar nieko.. tik galva kartais sukasi. tai vaikstau su termometru
vakar net NT pasidariau. II iskart
, nestuma man patvirtino sorpo laboratorija telefonu. ko gero norejau daiktinio irodymo. matyt vidinis nerimas lenda i pavirsiu visokiom formom.
o nuo pilvo maudimo geriu magni, nusipirkau diasporal-ar kaip jis ten vadinasi-milteliu. lieka tik laukti. linkiu tau ir visoms kitoms ramybes ir kuo lengvesnio laukimo