Roobertaa parašė:
nu va mes siandien isvydom pasauli jau pagaliau !!!!! gimem 4090kg ir 54cm nuo paguldymo i gimdykla ir galo uztrukoviskas 6valandas !!!! pirma mano mergyte. sake …
Svrikinimai!! Nemaza leliuka taip lengvai isstumet
Roobertaa parašė:
nu va mes siandien isvydom pasauli jau pagaliau !!!!! gimem 4090kg ir 54cm nuo paguldymo i gimdykla ir galo uztrukoviskas 6valandas !!!! pirma mano mergyte. sake …
Svrikinimai!! Nemaza leliuka taip lengvai isstumet
gintare1978 parašė:
Pagaliau ir mes namie:)))) 03.04 gime KMUK 20 Val ir Mano Majukas:))3675g ir 52 cm![]()
Sveikinimai!
cia Juste parašė:
..nelinkus jokiais prietarais isvis tiket,bet del pilvo formos tai pasiteisino,su pirmu kleckiuku tai toks didziulis buvo,kaip gelbejimo ratasdabar panelytes la…
O man tai beveik toks pats pilvukas kaip ir su dukryte apvalus i prieki isikises, nors dabar turesim tikrai berniuka. man nepasiteisino.
gintare1978 parašė:
Pagaliau ir mes namie:)))) 03.04 gime KMUK 20 Val ir Mano Majukas:))3675g ir 52 cm![]()
Sveikinimai
Kaip praejo gimdymas, ar leido epidiura darytis, ar turejai pati gimdyt?
dovanota parašė:
As irgi vis dar kraujuoju, tiksliau teplioja, nes kraujavimas labai nedidelis, bet kazkur skaiciau, kad ilgai valosi gimda. Taip po truputi teplioti gali net 6 sava…
tai man ne teplioja, o kaip per normalias mm yra... ta prasme gana gausiai. Bet irgi tikiu, kad tai normalu
Roobertaa parašė:
Sveikinimai didžiausi
Rikita parašė:
Sveikinimai dar vienai mamyteimes va ligoninei pagulde mus
skatinti gimdyma pradejo
nes del tu niezuliu istyre kad su kepenim negerai
tai sake ner …
Na bet tau senai niezejo ir tik db istyre!!! Viskas bus gerai! Laikykis mamuk ir laukiam žinių is taves !
gintare parašė:
Labas rytas visomasSveikinimai naujiems naujiems zmogeliukams
![]()
![]()
Pas mane dabar 5:20 nu ir miegot negaliu nelabai suprantu kas man yra,labai skauda…
Lek į ligonine mieloji
mano draugyte 3 berniuką beveik mašinoje pagimdė ... O sakė mažųjų saremiu net nejautė! Tik tuos kas 3 min...
eicheldy parašė:
Na bet tau senai niezejo ir tik db istyre!!! Viskas bus gerai! Laikykis mamuk ir laukiam žinių is taves !![]()
Visa sav man kuna niezejo, mano klaida kad as ne I ligonine skambinau o I gp daktarui, o tas gi cia isvis ne prie ko, o kai midwife pasakiau kad kuna niezti ji iskart issiunte I ligonine tik suzinojo rezultatus kraujo, iskart pagulde
miegojau te 2 h
niekaip uzmigt negalejau, minciu pilna galva, ten skauda sake taip turi but skatina gi :/ bijau kada prasides viskas
ir tuo paciu laukiu savo leliuko
jau greitai busim su lleliuu
aciu stiprybes prireiks belekokios
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai