As turejau du blogus dantukus. Vien pataise, o kita dar tik pradejom, bet su juo darbo daug. man sake kad cia yra mitas kad negalima taisyt, jei tu gali isgulet ant nugaros ir siaip gerai jautiesi tai viska galima. Mes dabar bandysim ta danti sutaisyt iki gimdymo. Aisku labai jis kirs per kisene, bet ka jau padarysi. Net gi del rentgeno danties sake nepergyventi kai darys, nes buvo seminare nesenei tai sake tos radiacijos minimaliai gauna nescioji. na bet cia kiekvienas sprendzia pats kada ir kaip gydytis.
Tase rytoj bandysiu sukrauti
neturiu tik kremo speneliams bet cia ne beda. krausiu tris, bet nedidukes. 1 i gimdykla, 2 i palta, 3 namo. ir dar namie atskirai paruosiu didesniu drabuzeliu jeigu kartais 56 vel bus per mazas kaip pirmajam
Blogadienis man vakar nakti buvo, kai vemiau rugstim. Tai buvo kazkas baisaus. Siandien jau gerai, tik rugstys manes nepalieka. Siendien vaikutis mane stebina, vienu metu i abu sonkaulius kad stumia ir stumia visa diena, tai man ypac desini net persti sonkauli
O siaip jegu yra ypac kai esu ne namie. Nors ir buna pavargstu beeidama, bet pasedziu truputi ir vel kaip nauja. Ir kas svarbiausia kad ir kiek laiko ant koju prabuciau manes nakti jokie skausmai nekankina. Na kai nakti verciuosi truputi jauciasi, bet tai i gala nestumo normalu. Tik va tinsta kojos truputi, bet ka jau padarysi. vis niekaip nepailsi jos vis eina ir eina kazkur
nors is sono i mane ziurint sake kad atrodau lyg man butu be galo sunku eiti
nes as labai krypuoju kaip antis
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai