zemynazemyna parašė:
va va del tu klizmu, jai ligonineje nedaro tai ar galvojat sau namie pacios pasidaryti ? as dar pasitarsiu su gyditoja jai nedaro tai mazdaug kada ten darytis, ai r…
Pirmiausiai, tai per gimdyma tikrai neturesi laiko kada paie tai galvoti. Antra, tai jeigu nuspresi visgi ja pasidaryti, tai kai saremiai kartosis kas kookias 15 minuciu gali ir pasidaryti, o jeigu jau busi ligoninej, ir jie gali padaryti. O trecia, labai daznai buna, kad prasidejus reguliariems saremiams ir taip paleidzia pilva ir tu klizmuciu nebeprireikia nes viskas issivalo savaime iki gimdymo veiklos pradzios.
pusaite parašė:
kaip man ligoninej per pamokele sake apsikakoja visos... nesvarbu su klizma buvo ar be
o be to jau tada ne klizmos ir tulikas rupi kai suima saremiai
as p…
Ne visos apsikakoja tikrai, jeigu gerai klizmas padaro, buna gerai isivale viskas, tai neapsikakoja tada. Man asmeniskai dare klizmute (mikrolax - turejau pati nusipirkti, nes jei neturi, tada ligoninesc daro su 2 litrais vandens, nemalonu, geriau nusipirkti mikrolax, nera brangu, greita ir efektyvu) ir neapsikakojau
Bet jeigu ir atsitinka taip, kad apsikakoja siek tiek, nieko ten baisaus, naturalus dalykas, akusere greitai ten viska nuvalo, net niekas suprasti nespeja
Be to kaip ir minejau cia bus tikrai maziausias galvos skausmas, nes buna visiskai vienodai, kaip atrodai ir pan.
pusaite parašė:
nes taip ir yra
Na del orgazmo nezinau, bet zinau, kad kai jau istraukia vaikeli ir viskas staigia atslugsta, isgirsti vaiko verksma, tai buna taaaip gera, kad nepalyginsi su niekuo, tiek dziaugsmoo, kad antras jegu antpludis atsiranda. As po gimdymo juokiausi ir skambinau tevams pasakyti, kad jie jau seneliai, tai pradzioj tevas nepatikejo, sako meluoji, negali buti, nes ko tada juokiesi ir tokia pilna energijos? O man viskas is to dziaugsmo ir palengvejimo