LiBla parašė:
O biogaia su Infacol padeda mažylio pilvukui?
Mum padeda, rekimo naktim beveik nera, o taip tai kas nakti regdavo ir niekas nepadejo
LiBla parašė:
O biogaia su Infacol padeda mažylio pilvukui?
Mum padeda, rekimo naktim beveik nera, o taip tai kas nakti regdavo ir niekas nepadejo
sandrukeb parašė:
Mum padeda, rekimo naktim beveik nera, o taip tai kas nakti regdavo ir niekas nepadejo![]()
Mums ir padeda,bet sąžiningai reik naudoti prieš kiekviena maitinimą aš duodu du lasiukus tai yra du pipetes paspaudimus ir valgydamas ji issipuska
ir atrugsta gražiai...tfu tfu tikiuosi taip ir toliau...
BeFree parašė:
Aš jau net pamiršau ką reiškia visi tie klykimai dėl pilvelio... o reikia tik kasdien arbatos po gurkšniuką vaikui duotir pinigų netaškom lašiukams, už juos gal…
O kokia duot, kiek ml? Ir kaip sugirdyt, Be cukraus aisku?
LiBla parašė:
Man gydytoja sakė duoti vieną colinox arba kokį espumisaną ar sab simplex kartu su biogaia. Kol kas duodavom tik colinox, pagerėjimo nepasakyčiau kad matosi, labai …
Kaip su kitais produktais nezinau bet su glitiminiais labai domejausi ir zinau kad tik per pora menesiu issivalo glitimas is organizmo.Tai labai sunku bet dabar ekologiskuose arba zalio maisto parduotuvese yra pirkti beglitiminiu miltu, kruopu, duonos, pyragu, makaronu.
Sunray parašė:
Kaip su kitais produktais nezinau bet su glitiminiais labai domejausi ir zinau kad tik per pora menesiu issivalo glitimas is organizmo.Tai labai sunku bet dabar eko…
oho....labai ačiū už atsakymą!
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai