Leonia parašė:
Labas rytas! Kaip Jus laikote? kaip sedi jusu vaikuciai ant maitinimo kedutes? ant jos maniske jau neimanoma ir nekencia , pradeda sesti ant suaugusiuju kedes ir t…
Gerai sedi maitinino kedutej. Islipt is jos neimanoma
Leonia parašė:
Labas rytas! Kaip Jus laikote? kaip sedi jusu vaikuciai ant maitinimo kedutes? ant jos maniske jau neimanoma ir nekencia , pradeda sesti ant suaugusiuju kedes ir t…
Gerai sedi maitinino kedutej. Islipt is jos neimanoma
dijanute parašė:
maniskis keliasi 8-9,eina miegoti apie 9.30.nakti labai daznai keliasi pienuko
mano ir, man jau pabodo, noreciau perkelt i lovyte, bet kai bunda maziausiai 5 kartus tai neapsimoka, ypac ryte geia ir geria, taip norisi pamiegot, vyras i darba iseina as i jo vieta isiridenu, taip gera butu pamiegot, bet mazius ryte papsina ir pasina.O kas bus kai nematinsiu kaip man reiks ji nuramint ir uzmigdyt
Aria parašė:
mano ir, man jau pabodo, noreciau perkelt i lovyte, bet kai bunda maziausiai 5 kartus tai neapsimoka, ypac ryte geia ir geria, taip norisi pamiegot, vyras i darba i…
Ir as galvoju,ka reiks daryt kai nemaitinsiu
atsikels ir ka tada.mes irgi kartu miegam,nes pavarkciau nakti sitiek kartu keltis
Aria parašė:
as bandziau ir glostyt, priglaust nuramint, panesiot ir pasupt ,netinka, papsint ir viskas, maitinsiu kiek reikes, kad tik miegotu, nes kolkas kitos iseities nemata…
Dar ne laikas,vadinasi.Mums buvo lygiai tas pat,per nakti n kartu! Bet maniskis kazkokiu budu paeme ir uzaugo per kokias 3savaites!
ir dabar neismiega nakties,bet miega nepalyginamai geriau!
viskas bus ok!
AuReLiJa J parašė:
Kabinetuke,tikiuosi jau geriau jaucetes ;)
Na sau laiko tai man vyras irgi padaro,jei paprasau,bet prašau tik dėl nagų tvarkymosi ar pas kirpėją,aišku visada ir padarytų laiko bet kambet nesinori išnaudoti per daug,man kažkaip save lengviau apsikrauti nei kitą :
Jau geriau , šiandien jau pats žaidžia, o taip tai pusvalandį snaudžia ir zyzia, verkia. Naktį tai kas pusvaladį kėlėsi, nevalgė. Nu bet jau geriau
negązdinsiu daugiau.
dijanute parašė:
Na ka,mums ryt didi diena,krikstynos.tikiuosi maziukas viska atlaikys,nes pasidares bailys,gali but,kad visa ceremonija verks,ko labiausiai bijau
Sėkmės tada, mano ir mažiulis nieko nenori matyti tik mamą
su savais pasidžiaugia bet mane akim seka
kabinetuke parašė:
Na dziugios žinios ;)
dijanute parašė:
Na ka,mums ryt didi diena,krikstynos.tikiuosi maziukas viska atlaikys,nes pasidares bailys,gali but,kad visa ceremonija verks,ko labiausiai bijau
Maniskis baznycioj praverke, kunigelio labai bijojo, o kai pyle vandenele, tai net klyke..
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai