2015.05.05 10:56 (prieš 11 m.)
mmamka parašė:
O as atrodo telpu i dauguma savo rubu, bet kaip jus ir raset, kaip alisa is stebuklu salies, pilvas toks pakares...kas svarbiausia ir su naujais taip atrodau, beje …
Palikysiummamka, identinska situacija su vaiku, tik pas mane uos vyro tevai. Kai tik gime sunus, is pacio ryto atejo, mano mama su manim pastovejo, o ten aplipe virs jo, prisikvepinusi, tevas prisirukes, ir virs jo kvepuoja savo .... ir ima ant ranku, glosto, ir bamba kliudo, ir na mes su mama tik pyp paskem. O neperseniausiai, vyro mama buvo su msu sunumi, pas promociute, ir mes su vyru isejom susikraut daiktu i masina, moc su pro mociute liko kambary su maziuku, o vyras man sako lik, tik jos nezinojo kad as virtuvejj likau, vat ir girdziu kaip sunis pradejo verkt, zyzt, ir vyro mama, pakeltu gerokai balsu, sakyciau kad net reke, rekia ant mano sunaus kiek tu cia dar bliausi, jau didelis esi, jei kita karta blaiusi as taves nemylesiu o kai uzaugsi musiu, ir tuo metu as uzeinu i kambary, o ji guldo at ranku isiubuoja ji, labiau sakyciau kad krato. As pasakiau kad jis maziukas, ir jam irmoj vietoj esu as. Tai ji nedve manjo nuramint, tai db ieskau diktafono arba kameros, noriu paziuret kaip ji elgiasi su mano vaiku. Bijau eksperimento sito, taciau reikia, kad tureiau irodyma, nes mano sunus pats paciausias, kaip aisku ir pas visas mamas
iu