eimiki parašė:
Fotomuza, Vabaliuko foto, labai grazus Irmos Siliūnaitės darbai![]()
Patiko Vabaliuko foto, bet taip pat užimti jau
Ir kur kažkuri siūlėt ErikaMaja, irgi užimta. Ot datą išsirinkom
eimiki parašė:
Fotomuza, Vabaliuko foto, labai grazus Irmos Siliūnaitės darbai![]()
Patiko Vabaliuko foto, bet taip pat užimti jau
Ir kur kažkuri siūlėt ErikaMaja, irgi užimta. Ot datą išsirinkom
Burbulenzas parašė:
Patiko Vabaliuko foto, bet taip pat užimti jau![]()
Pabandykit dar www.aurafoto.lt
Rikita parašė:
Gal kuri pasiulysit kas galetu man kazka panasaus padaryti,pas ka galeciau uzsisakyti? Noriu tokio tipo profesiju spejimo korteliu labai noriu![]()
Bandykite čia, ji turi spec. mašiną kirtimo, tai manau galėtų padaryti netgi tokias pačias.
https://www.facebook.com/ordeko.rankdarbiai/timeline
Sniegoja parašė:
Gražu, skoninga. Puikiai atrodot! Labai gražios spalvos jūsų šventės bus. O kad ten atspalvis šiek tiek skiriasi, tai, žinokit, kažin ar daug kas pastebėsČia me…
Aciu uz grazius zodzius
spalvos sventes yra metine, zydra ir kremine, dalinausi kazkada pakvietimais ir dekoracijomis, pas mus juros tema ;)
Pas mane spalvos cia idealiai suderintos, gal nepavyko perteikti tinkamai, pjaunasi cia kaklo papuosalas su dekolte sukneles, bet yra kaip yra ;) dukrytes suknele balta, bet megztukas baltas su auksiniu siuliuko tai lyg gelsvas, na kaip suknute mano. Is tiesu pas mane viskas maniakiskai iki smulkmenu apgalvota, as idealiste todel sunku atsisakyti idejos apie idealu ivaizdi
Plaukais as irgi labai patenkinta, tik garbanos siandiena pasileidusios, o vakar nuostabiai atrode

Rokiene parašė:
Oj tai pabires ispudziai po savaitgalio, tai supratau nemazai sves, bet as lyg pirmoji, jau penktadienika manot?
Tobulai
labai grazu
norinda parašė:
Bandykite čia, ji turi spec. mašiną kirtimo, tai manau galėtų padaryti netgi tokias pačias.
Aciu kazkaip nepagalvojau apie ja,nes apie pakvietimus bendravau tik!
Rokiene parašė:
Oj tai pabires ispudziai po savaitgalio, tai supratau nemazai sves, bet as lyg pirmoji, jau penktadienika manot?
na man tai cia viskas atrodo puikiai
Nežinau, ar jau radote fotografą, galiu pasiūlyti prisiregistruoti grupėje facebook'e ir užklausti ar tai konkrečiai datai ir mieste yra galinčių ir norinčių fotografuoti krikštynas. Kažkuri mamytė anksčiau taip rekomendavo, ačiū jai, pasisekė, mes radome, tikiuosi viskas vyks sklandžiai
https://www.facebook.com/groups/ieskaufotografo.lt/
Felicity parašė:
Nežinau, ar jau radote fotografą, galiu pasiūlyti prisiregistruoti grupėje facebook'e ir užklausti ar tai konkrečiai datai ir mieste yra galinčių ir norinčių fotogr…
As irgi per grupe radau, tik reikia bent pora dienu palaukti kol gausit tinkamiausia varianta. Jetau ten kainos nuo 15eur/val iki 270eur/3 val svyruoja.Mes pasirinkome vyruka, kuris pasiule labai patrauklia kaina ir visai jo nuotrauku portfolio nepeastas pasirode, o ir siaip laisvai bendraujantis, tad tikime kad viskas puikiai bus, kol kas dziaugiuosi ji radusi, o jau kaip seksis bus matyt penktadieni. Kad zinotumet kaip jaudinuosi del tos sventes...
Rokiene parašė:
Super! Suknele pirkot ar siuvotes?
Beje,rasiai jum del magnetuku, kad man atsisake daryt. Tai kaip ir kazkuri is jusu pasiulete, susisiekiau su DoNata is fb, tai likau ziauriai patenkinta. Ji man padare tokius pat magnetukus kur buvau nusiziurejus ir dar pigiau! Aciu jum
man kazkaip nepatikimai atrode pirkimas internetu, o ka jau kalbet apie fb, bet likau patenkinta
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai