agnekns parašė:
Sveikos, ar jum nekilo problemų dėl knarkimo? Vyras skundžiasi, kad pradėjau knarkti ir nepadeda nei pozos pakeitimasgal ne aš viena kankinu vyrą?
![]()
as irgi pradejau knarkti, niekad anksciau to nebudavo
agnekns parašė:
Sveikos, ar jum nekilo problemų dėl knarkimo? Vyras skundžiasi, kad pradėjau knarkti ir nepadeda nei pozos pakeitimasgal ne aš viena kankinu vyrą?
![]()
as irgi pradejau knarkti, niekad anksciau to nebudavo
inguliukas3 parašė:
Taip apie hematogeną ir aš mastau ....man reikia kelti gelezį teliko 104 nors ir geriau technofer.....matyt visiems skirtingai isisavina.....dabar gyd. Israse ferro…
as geriu ferofolgama ir su pirmu nestumu ir su situo, siandien padare krauja tai hemoglobinas 122
, mano gyd, tik ji ir teskiria nesciosiom
Neduosiu ir visiems kiek galiu tiek sakau kad neduot. Mes patys ipratinom kad tik uz kysi gerai priziuretu.... Bet kartais net ne nuo kysio priklauso... Kazkas nutinka ir tai pvz buna ne daktaru valei ir jie tipo lieka kalti nes nu kaip as davau tipo pinigu o nesigavo sklandziai.... Yra sundaktariu bet musu daktarai tikrai yra geri... Tik kartais mes patys nesuprantam kad jie ne dievai ir mes bunam ne vieninteliai ligoniai ....
agnekns parašė:
![]()
As taipogi knarkti pradejau
bet mes su vyru is to pasijuokiam...na va, sakau tau pasiseke, zmono knarkia :-D Bet speju kai pagimdysim viskas gris i normalias vezes
Sveikos, gal kuri pirkote vystymo kilimėlį? Ar tokį dabar kur galima rasti? Radau tik Ikea, visur kitur kažkokie kelioniniai stori arba iš viso kietu pagrindu. Man tokie nepatinka. Anksčiau būdavo tokie kaip klijuotė vos vos paminkštinti. Aš tiesdavau jį ant lovos keisdama sauskelnes.
Irutee parašė:
Lankomes pas ja, nes tai tikrai puiki gydytoja, ismananti savo darba. Del pacio gimdymo su ja nesitarem ir nesitarsim, nuvaziuosim i GN tai kieno pamaina bus, pas t…
VGN savo kainą iš anksto pasako Kitovienė
Bet tai nereiškia, kad ji laiku atvyks į gimdymą, jei tarsitės. Nes gali tiesiog "užmiršti" ir nekelti ragelio.
sveikutes,na va ruosiuosi keliauti pas gydytoja apziurai, tikiuosi viskas bus gerai. labiausiai nerimauju del slapimo, nes jau praeita karta sake kad butinai turiu gerti daugiau skysciu nes slapimo tyrimas kazkoks nevisai geras buvo. tai idomu kaip bus dabar. ir dar del leliuko dydzio. sake jeigu po sio karto apziuros jai kils itarimu del vaikucio dydzio jau sius i ligonine darytis echo.
agnekns parašė:
![]()
Maniau, kad viena cia tokia knarkianti busiu pasidariusi, taciau ziuriu, kad musu yra daug!
Niekada anksciau man tsip nebudavo, dabar beveik kiekviena nakti knarkiu ir neleidziu vyrui issimiegoti
Na del tu kysiu tai patys zmones pripratino, as taip pat pries ju davima, bet viena syki pasitikrinau ant savo kailio ka reiskia kai visada duodi ir vat sugalvoji koki syki neduoti, tai prieziura tikrai skiriasi, o siuo atveju kai kalba eina apie savo vaiko sveikata ir pakliuvus pas gyditoja kuris ima ir juo labiau, kad dar pats uzsimena apie pinigus, savo vaiko sveikata tikrai nerizikuociau...
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai