pjurgitukas parašė:
Na taip pliurpaliukes. Speju sitame bus daug daug mazu stebukleliu.
:))) šaunu jau išsiilgusi turbūt
pjurgitukas parašė:
Na taip pliurpaliukes. Speju sitame bus daug daug mazu stebukleliu.
:))) šaunu jau išsiilgusi turbūt
Vabaliukas. parašė:
Aš skausmo irgi nepernešutai nežinau....bus didžiausias išbandymas man, mano draugui ir labiausiai budinčiam personalui
![]()
Tikiuos, kad pasitaik…
na aš nerėkiau nesikeikiau nes šiaip ir nėra prasmės ner reikia kvepuoti kad nepritrūktų oro vaikas ir tu ir sąremiai mažiau skausmingi o jai rėkausi savaime aišku nekvėpuosi normaliai
visada besisypsanti parašė:
Paziurejau rugsejinuku saraseli, ziuriu daug gimdanciu rugsejo 24-26d, kartu su manim. Oj pabirs mazyliu vienu metu!;))
tikrai nemazai
Ritchi parašė:
Suknisti naktipieciai.... Neatsispyriau !![]()
![]()
Mmmmmmm..... Kaip skanu. As irgi noriu
personalinis parašė:
![]()
![]()
Aha, db tik pastebejau;) man snd depresija.. visa diena asaroju. Jau akys tiek uztino, kad vos atsimerkiu.. esu is tuu, kuri praktiskai niekada neverkia. Bet snd pz..pratrukau..
personalinis parašė:
na aš nerėkiau nesikeikiau nes šiaip ir nėra prasmės ner reikia kvepuoti kad nepritrūktų oro vaikas ir tu ir sąremiai mažiau skausmingi o jai rėkausi savaime aiš…
As irgi nerekiau. Cia tik taip atrodo, kad neiskentesim, bet skausmas iskenciamas. Tik aisku mintyse as daug ka pasimeciau toli, toli
personalinis parašė:
na aš nerėkiau nesikeikiau nes šiaip ir nėra prasmės ner reikia kvepuoti kad nepritrūktų oro vaikas ir tu ir sąremiai mažiau skausmingi o jai rėkausi savaime aiš…
Tikiuos ir aš nerėksiu ir nesikeiksiu
Bet jei tuo momentu man pasirodys,kad rėkiant mažiaus skauda, tai tikrai rėksiu kaip arklys
Nu tikiuos,kad taip nepasirodys
Pamenu skyriuje kai gulėjau, viena su sąrėmiais vaikščiojo, tai garsiai aimanavo AJAJAJAJ SKAUDA
taip pačiai net nesmagu buvo.O šiaip aš galvoju, kad aš negalėsiu leist sau rėkt ir verkt ir dar kažkaip skausmą rodyt....nes jei aš palūšiu, tai ir mano draugas palūs, o tada prasidės didelės bėdos
Draugas medžiotojas, sakiau arčiau gimdymo visą medžioklės amuniciją pas uošvius išvešiu. Jis labai karštakošis, bijau, kad daktaram pradės grąsint ir netik žodžiais
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai