Lamelaa parašė:
Nuo gaktos su metru iki ten kur gimdos dugna su ranka jaucia![]()
Itariu nemaloni procedura?
Lamelaa parašė:
Nuo gaktos su metru iki ten kur gimdos dugna su ranka jaucia![]()
Itariu nemaloni procedura?
diabolike parašė:
Manau bugaboo uz 200-300eur nenupirksi is jokios salies. Imesk nuoroda kur taip radai? Pilna komplektacija turi kainuoti gerokai daugiau..![]()
musu mazyliuose skelbimuose maciau kainos eina 200 - 300 euru,buvau sportine dali radus uz 100 euru, lopsi uz 50 euru, kedute su adapteriais uz 100
evagel parašė:
Internete ir pilna klastociutaigi jei vezimo kaina skiriasi 50% ir daugiau,tai vertetu susimastyt
![]()
Jus man pasakykit,kail galima suklastot bugaboo cameleon?
Egle K. parašė:
Smagu, kad taip anksti sužinote ką turėsite. Aš pirmą kartą apsilankiau 14 savaičių, o dabar vizitas paskirtas tik 28 savaičių, echoskopas iš viso tik 31 savaitę bu…
Bet kada galite nueit privaciai ir suzinosit;)
Daniellė- parašė:
Na aš pvz. irgi ruošiuosi pirkti vežimą, kuris parduotuvėje kainuoja 1000€, bet pinigais tikrai nelyja, o ir puikuotis neturiu prieš ką. Būtinai apžiūrėsiu skelbimu…
Man tai pvz.jokio skirtumo kas ka perka Bet siaip nuskambejo nerealiai:)Panasu kad brangus vezimai net kaip kokie ortopediniai batai:)Pirmakart girdziu kad vezimas taisyklingai nugara formuoja ar kazkas panasaus
smll parašė:
Jus man pasakykit,kail galima suklastot bugaboo cameleon?![]()
Jei kinieciai sugebejo suklastot visa Apple ofisa ir ji atidaryti neva tai ofocialus pardavejas ir prekes originalios,tai vezimelis cia nieko nereiskia
gintaregera parašė:
Itariu nemaloni procedura?![]()
Oi sujuokinot
gintaregera parašė:
Na, merginos del vezimeliu..kiekviena juk renkasi pagal savo kisene..jei turi daugiau tai ir perka uz brangiau, be butinybes puikuotis pries kazka.. as ketinu pirk…
Labai puiku;)
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai