Canana parašė:
Mergaites, ar kitoms irgi soniukus patempia?
Man tenpia kairy sona gal 3 diena jau. Siandien pradejau jausti ir desini jau.
Canana parašė:
Man tenpia kairy sona gal 3 diena jau. Siandien pradejau jausti ir desini jau.
Canana parašė:
Ir patempia, ir pamaudzia, ir paduria, ir ko tik nebuna...
Sabrinyte parašė:
Po tokių pasakojimų nebesistebiu, kad žmonės pradeda namie gimdyti ir ieško alternatyvių būdų.
O aš po įokio gimdymo supratau, kad reikia tartis su gydytoju...
Canana parašė:
O man nei tempia, nei maudžia, nei duria
vos maudžia tik pilvo apačią, bet ir tai ne nuolat.
As kazkaip super per gerai jauciuosi, net nejauciu kad laukiuosi, del to net neramu darosi. Didziausia baime kad kai 12sav darys vel skana nepasakytu kad vystymasis kazkurioj savaitej sustojes
Nes anuos nestumus ir vemiau vis bloga buvo ir galva svaigo ir kvapai erzino o dabar nieko... Sakau gal dar per anksi o gal ir geru savijautu pasitaiko kai kurioms
Aisku kai darbe fizinis aktyvumas didelis gerai butu gerai jaustis
Rolandele parašė:
O jums nebuvo atsirade rusvu patepliojimo nezymaus? Tada kai turetu lyg ir menesinesiu ciklas buti.
Ne man ne su vienu nestumu nebuvo jokiu rusvu patepliojimu niekada
Vaidootia parašė:
Noriu pasidziaugti! ☺Buvau siandien pas gine privaciai ir nustate, kad mum jau eina 7 sav taip kaip ir todo skaiciuokles kalendorius ir jau matem plakancia sirdute …
Fainai, sveikinu! O as buvau pas gine 5toj sav tai dar sirdute neplake o sekantis kartas 12 sav. Negaliu sulaukt dabar
alady7 parašė:
As kazkaip super per gerai jauciuosi, net nejauciu kad laukiuosi, del to net neramu darosi. Didziausia baime kad kai 12sav darys vel skana nepasakytu kad vystymasis…
Mano pirmas nestumas sunkus buvo, sis skirias kaip diena ir naktis, net keista, nes bijojau antrojo simptomu. As ir gerai jauciuos tik miegu daug.
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai