Geguzinuke 2016 parašė:
Mamos, patarkit, ka daryt, jau 6d.maze nerami ir nezinau kas yra. Didziaja dienos dali valgo normaliai ir miega ramiai, bet uzeina tarpais tokia nerami pasidaro, va…
Pilvuko bedos matomai pas jus .
Geguzinuke 2016 parašė:
Mamos, patarkit, ka daryt, jau 6d.maze nerami ir nezinau kas yra. Didziaja dienos dali valgo normaliai ir miega ramiai, bet uzeina tarpais tokia nerami pasidaro, va…
Anemun parašė:
O pilvuka kai lelytei skauda, ar neturetu pilvukas buti kietas ir maze blogai tustintis?
Geguzinuke 2016 parašė:
O pilvuka kai lelytei skauda, ar neturetu pilvukas buti kietas ir maze blogai tustintis?
Nevisada .Dauguma kiek man teko girdet kudikeliu labai raitosi rekia kada buna diegliukai.Neisimtis kad gali ir viduriukai but kieti pilvukas buti issiputes.
Yndreee parašė:
Dar vis nusitraukinejau kiek įmanoma buvo ir pritraukdavau vos po 20 ml ir taip apie pusantros savaitės suduodavau savo pienelį ir turėdavau jau pasigaminus misinuk…
Jeckau... Tie daktarai... Musu daktare atrodo nebloga, isgirta, bet irgi man stresu privare , kad sergam kazkuo nes sunkiai svoris auga... Uzjauciu del tu neigiamu emociju, bet ir maitinant misinuku uzaugs neprastesni musu kleckai
Brigi parašė:
Sveikinimai mamytes!!!![]()
Voque- stai ir nera pilvuko.![]()
![]()
As irgi viska valgau, tik dar susilaikau nuo troskintu kopustu, niam niam niam
Sveikinimai mamytems!!!! Mes gimeme geguzes 25d. gimdymas buvo lb sunkus, nes saremiai prasidejo nuo ketvirtadienio ir kasnakt vis stipresni. Gimdyti isvaziavau dvi paras beveik nemiegojus. Pats gimdymas truko 13val ir po 3val stumimo mus galiausiai istrauke su pompa, nes mazylei virkstele buvo apsisukus aplink. Kaip jusu leliukai reaguoa i karscius? Nezinau ar cia del karscio, bet mano mazyle labai nerami.
Monikute1 parašė:
Sveikos, mamos, mes jau irgi atėjome į šį pasauly, birželio 1d, nors turėjome gegužės 30d,-birželio 4d. ☺ esame sveikos, gimėm 51cm, 3kg 100g ☺
Nu kokia grazia diena pasirinko
Sveikinimai
,maniske irgi gime 51cm ir 3.095kg , tai pas jus lelyte irgi mazyte :D,mano vyras pamenu vaziavo pirkti mazesniu pamperiu,nes buvau nusipirkus kazkodel 2d ir galvojau kad zymiai didesne gims
Skanaus pienelio,ramiu nakteliu
Jurgita86 parašė:
Merginos, kuriom šalinosi kamštis, kokios spalvos buvo? Nesuptantu, nujau į tualetą ir kelnaitse buvo tokios kaip iskyros baltos spalvos beg kiekis didelis kaip išs…
Pas mane taip pat buvo baltos su kraujo priemaisomis tokiais kaip siuliukai daug ir gan lipsnios tokios,man pradejo salintis tik tada kai pries tai pradejo begti vandenys
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai