Aistyte1 parašė:
Dar vakar kaip tik drauge sake, kad jei matys, kad plysi tai geriau neplysk naturaliai, o tegul kerpa... bet ziuriu kiek zmoniu tiek nuomoniu, kaip ir visais atveja…
Oj ne nieko panasaus tik kai atvaziuoji ir jau priemime patvirtina kad gimdai ir guldo tada galima sakai kad noresi privacios or tik tada kai jau tave guldo i gimdykla uzrezervuoja tau palata o taip niekas nieko nerezervuoja. Nes mes jau buvom susitare su gydytoju as net negalvojau apie jokias privacias palatas mano vyras uzklause daktaro kaip su jom reikalai ar galima rezervuot tai jis sako jo cia tokiu gudruciu daug butu bet nezinot kada gimdysit tai nieko rezervuot anksciau laiko negalima.
Kodel parasiau kad jei tik guldo nes pvz kaip man buvo pirmas gimdymas nieko as nzn kai jau saremiai visa diena buvo reguliarus apie 11 vakare tik vyrui pasakiau kad man atrodo jau nakti vaziuosim i ligonine jis paskambino daktarui sako kada mum vaziuot ir jis pasake kai jau saremiai bus dazniau nei kas desim minuciu atvaziuokit apziuresiu tai mes 2 val nakties buvom klinikose ir ta priemimo gydytoja kol pilde dokus uzdejo man pasekt tuos saremius aparaciuka ir sako atvaziavot cia su paruosiamaisiais jei butu diena net neguldyciau namo issiusciau bet kadangi naktis ir mes visai laisvi tai paguldysiu o kai pasakem kad su gydytoju suderinta ir jis sake atvaziuot tai greit giesmele pasikeite pas ja.

koks sunkus vaikinas gime