Greta 1992 parašė:
Sakiau nedazysim bet del vaiko nudazem 6? aisku naturaliai su svogunu lukstais![]()
Dieve kokia grazi mergyte????? Ir jeigu gerai pamenu Melisa ?
Greta 1992 parašė:
Sakiau nedazysim bet del vaiko nudazem 6? aisku naturaliai su svogunu lukstais![]()
Stars parašė:
Aha Melisa☺️ Aciu☺️ Labai jau dege noru dazyt kiausinius?
turtelis parašė:
Toks nervas, buvom kaune, buvom prismoj, bet ne pacioje, o babycitygeriau nebuciau paskaicius, jau varom namo, nes jau is hm susilenkus isejau ir asaras kaupdam…
Svajotoja31 parašė:
Ogo, noriu pas tave į svečiusMes susiskambinom su mama, tai kai ji susakė, ką darys ir paims, mums beveik nieko neliko
Kokių gaivių salotų, želė tortuką su v…
Aačiū, šiandien ir jaučiausi graži
O dėl pilvo plokštumo, tai žinokit nežinau pati kur jis pasislėpia
Niekur nebeišėjau, jau taip susiruošiau, prisėdau ir pradėjo baisiai galva svaigt, lyg suptis viskas aplink pradėjo
Tai sulaukiau mamos su sese, išsivirėm bulves su morkom mišrainei ir visos trys palengva nulingavom iki parduotuvės. Pasidarėm va dabar baltos mišrainės, išsikepėm lašišos. Biški daugiau pavaikščiojau, pastovėjau ir vėl pradėjo susitraukinėt gimda...
Kokie gražūs kiaušiniai pas visas!
Mes tai ryt dažysim
ne_da parašė:
Greteee, kokią nano dangą naudojat? Kur perkat? Vis noriu pabandyt.. gyvenam pirmam aukšte, tai langus galiu nors ir kas antrą diena valyt kaip greit jie apdulka, y…
Zinok dar tik pirma karta pirkau, nes kaip buvau mimejus pas mane 18 langu is kuriu 4 iki zemes dvieju daliu ir dvi stiklines durys tai jau uzkniso jie mane tai nusipirkau is nanogo lyg specialiai langams
Greta 1992 parašė:
Kokios kasos ????
bitutute parašė:
Pasidarbavau siandien ir as. Velykom jau pasiruosta![]()
Oho kokie tortai ?? as gyvenime tokiu nepadaryciau...
laurora parašė:
na supercia tas naujas budas- su servetelem? mes zoleliu prisirinkom pamiskej, tada su jomis ir medvilnes dazais daziau. dar kelis su lipdukais aptraukem…
Taip su lukstais;))) oj man jau sonkauliai kelinta diena skauda...vis prasau leliuko, kad taip neramstytu man ju, bet kenciantiems dangus ;))))
smll parašė:
Idarbinau merginas savo,veiksmas vykstamaziuke,tai paskui ir rankytes savo margint pradejo
![]()
Kokia faina mazyte rubuiliuke rankyte,- jau pasiilgau tokiu labai ?
Greta 1992 parašė:
Kokia grazuole
ir marguciai lb lb mieli.
turtelis parašė:
Nu va gaila tas tolimas kelelis![]()
Bet toks nervas, vakar buvom svečiuose, vyras truputį padarė bonkelę su vyrukais, …
Nežinau ar universalas geriau gal naturalesnis aš tai ta pirkau
minkštiklio bučiau nepirkus bet kad jau per klaida paimiau tai naudosiu ten jis irgi naturalus
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai