B.URB parašė:
Ačiū visoms už sveikinimus![]()
![]()
Didziausi sveikinimai Jusu seimai!!!
B.URB parašė:
![]()
Didziausi sveikinimai Jusu seimai!!!
B.URB parašė:
![]()
Sveikinimai! Sveikatos, aukit , stiprėkit. Net peržiūrėjau savo vaiko pirmųjų dienų nuotraukas, video. Tokius nuostabius jausmus sukėlė
Oooo parašė:
Tai va mano sūnus kirmeliukų jokių neturi. Prisiskaičius, kad būna mažyčiams - išsigandau, tai va profilaktiškai patikrinome. Kalbėjau su Gyd. telefonu, tyrimai č…
Puiku. O aš nesulaukiu kakio. Biški užkietėjo viduriukai. O vakaryšktis tinka? Jei nesulaukčiau iš ryto
Kiaupienė parašė:
Puiku. O aš nesulaukiu kakio. Biški užkietėjo viduriukai. O vakaryšktis tinka? Jei nesulaukčiau iš ryto![]()
Tai mano sūnus rytais ir nekakoja, tik vakarais
gydytoja sakė,kad galima iš vakaro paimti ir reikia laikyti šaldytuve. Taip ir dariau. Vakarop pakakojo, paimiau - į šaldytuvą įdėjau, o ryte su duota lipnia juostele prie išangės prilipdinau ir nuimiau ir ant stikliuko užklijavau, tuomet jau iškart vežė vyras tyrimams abu mėginius, nes sakė tas jau ilgai negali būti reik vežti.
Oj čia prisiskaičiau..Ir dar kaip tik šiandien paskaičiau, kad kokiai mamai vaikas vemia kirmeliukais..nekakoja antra sav, tai gali būti,kad žarnų nepraeinamumas dėl to. Kitai pamperse askaridės..Tai tokių prisiskaičius baimė ir atsirado, tai dabar rami galva. Domėjausi, kad netgi rekomenduoja kas pusė metų daryti vaikučiams tokius tyr.
Oooo parašė:
Tai mano sūnus rytais ir nekakoja, tik vakaraisgydytoja sakė,kad galima iš vakaro paimti ir reikia laikyti šaldytuve. Taip ir dariau. Vakarop pakakojo, paimiau…
Jūs gal tiek daug neskaitykit
hmm.. o pleistrą su stikliuku yra pirkt? O gal mums vietoj paims... žadu į privačią labaratoriją eit. Tai net nežinau kaip ten yra
Kiaupienė parašė:
Jūs gal tiek daug neskaitykithmm.. o pleistrą su stikliuku yra pirkt? O gal mums vietoj paims... žadu į privačią labaratoriją eit. Tai net nežinau kaip ten yra…
Tai,kad nesigauna neskaityti..
..
...
Taip slaugytoja davė ir indelį išmatų mėginiui ir stiklelį su lipnia juostele. Na nežinau ar vietoj paimtų tą tyr, gal
. Nes ten antram tam tyr,kur prie išangės su juostele reikia iš ryto, nes kiaušinėlius jos išlindusios deda naktį, o per dieną gal nusivalo ar kaip ten... Paskambinsite į tą laboratoriją ir turėtų paaiškinti kas kaip.
B.URB parašė:
![]()
Sveikinimai, jūs šaunuolė, sveikatos jums ir jūsų vaikiukams 😊
Kaip vaikučiams sekasi lauke vaikščioti? Manasis visai nenori. Vis bandau išeit be vežimo, kad bent truputi pats paeitų, tai keli metrai, ką nors pačiupinėja ir ant rankų prašosi, jei iškart nepaimu ar paėmus po kurio laiko vėl pasakau einam tapu, pyksta baisiai, griūva, verkia. Kažkaip keistai. Namie vaikšto gerai, tiek vien kojinėm tiek batukais (buvau apsiavus tuos lauko, maniau gal juose bėda). Žodžiu nežinau ar išlaukt kol pats norės ar dažniau ragint kažkaip...
20 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai