Jolanta S parašė:
Mes jau kelis kartus skistai pasitustinomdabar jau isvis neramu
Man dabar jau paranoja, tai aš jau nelaukčiau jūsų vietoje ir į ligoninę važiuočiau.
Jolanta S parašė:
Man dabar jau paranoja, tai aš jau nelaukčiau jūsų vietoje ir į ligoninę važiuočiau.
Jolanta S parašė:
Aš irgi manau, kad važiuokit jūs į ligoninę, bent jau bus ramu tiek, kad pasirūpins vaiku...
Šilo_uoga parašė:
Aš irgi manau, kad važiuokit jūs į ligoninę, bent jau bus ramu tiek, kad pasirūpins vaiku...![]()
O aš ligoninių bijau, kad nepasigauti papildomų bacilų, nes vistiek paguldo į bendras palatas 😳
Kristinamm parašė:
O aš ligoninių bijau, kad nepasigauti papildomų bacilų, nes vistiek paguldo į bendras palatas 😳
Na visada reikia įvertinti ar situacija verta rizikos. Aš irgi su tridiene nenorėjau važiuoti į ligoninę, bet kai 4 parą pamačiau vaiko būklę, tai staigiai šmutkes susirinkau
Kristinamm parašė:
Kai paleido su salmonelę parsivežėm namo roto virusą ir po poros parų teko grįžti atgal😞
Asortea parašė:
O tai gal čia ta tridienė?Aukšta temperatūra ir jokių simptomų
![]()
prie viruso antibų neskiria
Ugne86 parašė:
Pasirodo cia organizmas taip suregavo i antibus sake po vartojimo dar turetu kuris laikas viduriuoti
jurgita1986 parašė:
Sveikos, mamytės, gal galėtumėte pasidalinti receptais, kuriuos gaminate savo mažyliams. Ačiū labai![]()
Labas rytas, mes valgome beveik viską nuo bendro stalo. Tutime uzpilamu hipp pienisku koseliu, marmaluzi koseliu, bet jos jei maistas netinkamas būna kūdikiui nuo bendro stalo, tuomet naudojame pirktines koseles. O šiaip valgome įvairius blynus, varške sublenderiuota su vaisiais ar uogomis, ryžius, perlinės kruopas, grikius, kiaušini virta ar omleta, pupelių sriuba labai patiko, vaisius ar uogas, agurkus. Pomidorus, tėčio pagauta žuvį, mesyte virta, kotletukus, bulvių plokstaini ir t.t. Mėgsta duona skrudinta tosteryje, duoniukus, kukurūzus, dar makaronus ir pan.
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai