latte... parašė:
o kur ka ten reikia paspausti kad pasiprasyt?
na man dabar nerodo tokios funkscijos nes jau esu grupėje bet turi būti parašyta "prašytis į grupę" ar kažkaip panašiai
latte... parašė:
o kur ka ten reikia paspausti kad pasiprasyt?
na man dabar nerodo tokios funkscijos nes jau esu grupėje bet turi būti parašyta "prašytis į grupę" ar kažkaip panašiai
Helena@ parašė:
nerodo man nieko panasaus i prasytis....
jurgitux668 parašė:
Sveikosmane irgi pykina
nieko negaliu gamint,kankinaus pora savaičių su vėmimais
sakykit o vaisiui nepakenkiam su tai vemimais? Dbr mažiau vemiu.,l…
kaip sake man daktare tai nieko blogo taip buna poto susitvarko....su pirmu vaiku vemiau 6men poto 2men ne ir priaugau svorio nes labai norejau valgyt ir 9 men vel vemiau ir ziauriai rugstis kilo...vemiau net gimdykloj
latte... parašė:
kaip sake man daktare tai nieko blogo taip buna poto susitvarko....su pirmu vaiku vemiau 6men poto 2men ne ir priaugau svorio nes labai norejau valgyt ir 9 men vel …
oho, kaip nesmagu jums , mane irgi pykina, bet ieskau parduotuvese ka valgyti kad nepykintu, prisiperku to ko niekada nevalgydavau
Karaliūtė parašė:
oho, kaip nesmagu jums , mane irgi pykina, bet ieskau parduotuvese ka valgyti kad nepykintu, prisiperku to ko niekada nevalgydavau![]()
oj man ejimas i parduotuve kazkas siaubingo
galiu but tik prie bulku, batonu ir saltainiu skyriuje...visur kitur kvapai yra neislaikau as
itariu kad viskas bus kaip ir su pirmu nestumu
latte... parašė:
oj man ejimas i parduotuve kazkas siaubingogaliu but tik prie bulku, batonu ir saltainiu skyriuje...visur kitur kvapai yra neislaikau as
itariu kad viskas …
man su pirmu nestumu viskas paprasciau buvo, lengviau, tokiu negalavimu nebuvo
reniuke4 parašė:
Nors čia mano penktas lelius, pirmą kartą pykina ir būna nuo ryto iki vakaroErzina bet kokie kvapai....Norisi sūrai, rūgštai.
saunuole, 5 vaikai, pagarba
latte... parašė:
nerodo man nieko panasaus i prasytis....![]()
dabar užėjau į sausio mamyčių grupelę nes jai nepriklausau ir man rodo ant raudonos juostos žodžius Prašytis į grupę
reiškia turi ir ten rodyti
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai