SupSup parašė:
Sveiki,ar kas bandėte atjunkyti vaikus nuo mp? Ar bent jau nuo nakties maitininų?
Man atrodo pirmiau diena reiktų nustot maitint, naktinius palikt. Bent jau taip aš darysiu
SupSup parašė:
Sveiki,ar kas bandėte atjunkyti vaikus nuo mp? Ar bent jau nuo nakties maitininų?
Man atrodo pirmiau diena reiktų nustot maitint, naktinius palikt. Bent jau taip aš darysiu
egls parašė:
As ir gi, pirmiau dieninius nutraukiu, o naktiniai jau savaime tikiuosi. Nes neisivaizduoju kaip nakti is vaiko atimt, jei nori.
SupSup parašė:
Kodel norite atjunkyti? Iki metu-tai yra pagrindinis kūdikio maistas
a2tia parašė:
Gal vel koks etapas..
Svajone bent 6 val ismiegot. Ir baltas pavydas toms,kuriu miega😭
uzjauciu... ;/// mes ismiegam 11-12h nakti bet kaip diena sunku.. nzn kas nutiko visada nori tik vaiksciot eti ir ant ranku kartais taip baisiai verkia tenka vibrukol duoti ;/// anksciau nebuvo rankine pas teti nenusiramina isterijos baisiausios jai zaisla atemu ;/, normalu jei vaikas nera dar kaladeliu deliojas veres ant ziedu formeliu??? nes jokio susidomejimo nera ;/// tuoj metai o tik grauzia ir eina kaip 10men oho ho per kambarius kaip vyas ;D ar cia tik mano nieko zaist nenori tik stumdyt ir begt visur????
viktorija_t parašė:
Mamos, o jūsų vaikiukai ką nors bando sakyti ? Mūsų vaikis tik burbuliuoja kažką blia blia arba pirštu rodo ir sako aaa ilgą garsąnebesako nei mama nei baba, ne…
Musu anksciau sake mama, bande mociute, senelis, dabar nebesako, tik tetete ir visokius brabra. Gal po to ims sakiniais sneketi is karto😅mano sesei sake mama taip buvo😀
Gintare.gintare parašė:
Sveikos,gelbėkit kaip gydete gerklyte ir kosulį?buvom pas daktare paklausė plaučius viskas gerai padarė kraują geras,tik gerklę raudoną ir koso
Sveika! Mums panašiai dabar - liepė gydytoja kuo daug skysčių duoti (vanduo, pankolio arbata, MP) ir jei labai blogai jausis ar kils temp. - duoti ibuprofeno. Nelabai yra kuo gydyti mažiukams gerklės..
indre.di parašė:
Sveika! Mums panašiai dabar - liepė gydytoja kuo daug skysčių duoti (vanduo, pankolio arbata, MP) ir jei labai blogai jausis ar kils temp. - duoti ibuprofeno. Nelab…
Mums dvi dienas temperatūra kilo,dabar jau nebėra tik tas kosulys,nelabai valgi,pikta ir vis ant rankų o kai pradeda kosėti tuoi ašaros..
Gintare.gintare parašė:
Mums dvi dienas temperatūra kilo,dabar jau nebėra tik tas kosulys,nelabai valgi,pikta ir vis ant rankų o kai pradeda kosėti tuoi ašaros..
Mano berniukas irgi nelabai valgo siom dienom
MP pagrindas. O kiek gaminu, tai tik po kelis saukstelius isiulau. Vakar pirma karta arbatos pankoliu paragavo, tai visai patiko jam.
Sveikite!
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai