KristiS parašė:
Jum ne planinis cp vakar turejo buti, jei gerai pamenu?
Turejo. Buvau jau paruosta i operacine, bet sugalvojo echo padaryt, tai vaikinas per 2 dienas sugebejo vel tinkamai isitaisyt.
tai dabar neaisku ar vel jis man neatsises.. 😃
KristiS parašė:
Jum ne planinis cp vakar turejo buti, jei gerai pamenu?
Turejo. Buvau jau paruosta i operacine, bet sugalvojo echo padaryt, tai vaikinas per 2 dienas sugebejo vel tinkamai isitaisyt.
tai dabar neaisku ar vel jis man neatsises.. 😃
k.mor parašė:
Gali būti, kad leliukas didesnis pagal jūsų fiziologiją. Gydytojai įvertina viską![]()
Tai bliam galėtų pasakyti, dabar pasakė viskas gerai, viskas normose, bet suėjus 41 nebeleis gimdyti:/ ir taip man jau stresas prasideda, tai po šiandienos iš viso
shypsenyte parašė:
Bet tai tada neleidzia nesioti..nes man sake irgi jau gana didelis ir mano gyd nenori,kad nesiociau po termino. Ryt einu,ziuresim ka sakys..bet leisti nesioti ir po…
Tai, kad manęs nieko neklausė noriu nenoriu. Iš pat pradžių kalbėjo, kad tikriausiai bus CP, nes buvo labai žemai placenta, bet ji pakilo ir pasakė, kad tikrai pati gimdysiu ir jokių CP. Tai klausiau šiandien gal su placenta, gal su vaiku, gal su manimi, pasakė, kad viskas normose ir tikrai viskas gerai, kad nepergyvenčiau ir ramiai laukčiau vaikučio... Bet kažkaip ramumo nėra
EveVaSe parašė:
Tai bliam galėtų pasakyti, dabar pasakė viskas gerai, viskas normose, bet suėjus 41 nebeleis gimdyti:/ ir taip man jau stresas prasideda, tai po šiandienos iš viso:…
Tai nesuprantu, kodėl neleidžia pačiai gimdyt... Aš pirmagimę gimdžiau 41+5. Pati su skatinimu...
EveVaSe parašė:
Tai, kad manęs nieko neklausė noriu nenoriu. Iš pat pradžių kalbėjo, kad tikriausiai bus CP, nes buvo labai žemai placenta, bet ji pakilo ir pasakė, kad tikrai pati…
O jus pasitikit savo gyd? Siaip idomu,nes jei man taip tiesiog nuleistu,tai tikrai kiltu itarimas..ir eiciau kazkur pasikonsultuoti,nes is tiek,kiek sakot,tai cia visiska nesamone..tikrai daug moteru pernesioja ir po to gimdo pacios
niekieno parašė:
Man taip pat gegužės 30 dieną, vakar buvau pas gydytoja, tai mažylis apsivetęs, galvytė labai žemai, patikrino kaklelį, sako trumpėjatai ir palikau nesupratus, …
Tai ir klauskyte gydytojos ar akušerės, tam ji ir yra, kad atsakytu jūsų klausimus, ar paaiškintu kas gerai, ar blogai. Ar čia forume turite išgirsti neprofesanalią nuomonę?
EveVaSe parašė:
Tai, kad manęs nieko neklausė noriu nenoriu. Iš pat pradžių kalbėjo, kad tikriausiai bus CP, nes buvo labai žemai placenta, bet ji pakilo ir pasakė, kad tikrai pati…
Tikrai turi gydytoja viską paaiškinti. Negali imti ir daryti CP nei iš šio nei iš to
atvikrščiai - CP vengiama daryti, nebent tikrai kito kelio nėra
EveVaSe parašė:
Kreipiuosi į tas, kur terminas praėjo... Man kaip ir vakar jau buvo terminas, nieko, šiandien pas gydytoją buvau, pratesė iki 9 dienos. Labai įdomu, ar daug čia tok…
Irmgardina parašė:
Sveikos , mum jau 4 d. Taciau papa tik 5 min paleidžia,ir nakti atrodo išvis nemiega. Pieno šiek tiek yra,bet ar gali but kad mazai bijau kad daug svorio netektume,…
As jusu vietoj nuolat duociau kruti. Kuo daugiau stimuliuos, tuo labiau rasis pieno
Saulėė parašė:
As jusu vietoj nuolat duociau kruti. Kuo daugiau stimuliuos, tuo labiau rasis pieno![]()
Pritariu
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai