Agnietė parašė:
Vinted![]()
Reiks, uzmest ir man aki i ten
Agnietė parašė:
Vinted![]()
Reiks, uzmest ir man aki i ten
finy parašė:
Mergina čiulpia lūpą, gal kas susiduret? Ir turit patarimu kaip atpratinti, ar minciu kaa galetu patart siuo klausimu?
Del lūpos tai nežinau, bet jei lb dažnai akcentuodit jai , tai gali kaip tik lb daryt taip... psbandykit nekreipt demesio arba kai pamatot , kad taip daro nukreipt kažkur kitur (" žiūrėk, paukščiukas" ir pan), bet neužsiminant "nedaryk taip ir pan"...
Agnietė parašė:
Del lūpos tai nežinau, bet jei lb dažnai akcentuodit jai , tai gali kaip tik lb daryt taip... psbandykit nekreipt demesio arba kai pamatot , kad taip daro nukreipt …
Bet kad nakti labai ja ciulpia, net su garsu. Diena tai dar kartais pamirsta.
finy parašė:
Zinok, nezinau...būna, vaikai vyresni pirštà čiulppia (vyresnysis gimus dukrai taip dare- db jau retai), o taviske lūpà... tiesiog palauk...
Agnietė parašė:
Zinok, nezinau...būna, vaikai vyresni pirštà čiulppia (vyresnysis gimus dukrai taip dare- db jau retai), o taviske lūpà... tiesiog palauk...
Pirsta irgi bandeanksciau, bet kazkaip vis patraukdavau ir baiges. Vat taip yta soskes neturejo, tai ciulpia ka sugalvoja
finy parašė:
Asocijacija su papuku? Toks nusiraminimo būdas🤷♀️ jei manoji raip darytu tai gal sosa ikisciau🤔
finy parašė:
Mergina čiulpia lūpą, gal kas susiduret? Ir turit patarimu kaip atpratinti, ar minciu kaa galetu patart siuo klausimu?
Mano mergina drąsko lūpas... taip raminasi. Iš pradžių nosį intensyviai krapštydavo, paskui pamiršo, bet sugalvojo lūpų odeles plėšyti, ypač prieš užmiegant. Žnaibo lūpas, drąsko. Pastoviai visos žaizdotos 😞 Ir tepu jas ir prašau kad taip nedarytų ir neleidžiu ir dėmesį nukreipinėju... nepadeda niekas. Neįsivaizduoju kaip atpratinti... O naktį yra susigalvojusi atsiridenti į lova ir man ausis spaudyti ar šiaip įsikibus miegoti... Sako tokie įpročiai atsiranda dėl staigaus žindymo nutraukimo. Na bet ji toks vaikas, kad tikrai niekaip po truputį neišėjo žindymo nutraukti, nors mažinau gerą pusmetį, o iki 3 metų žindyti ir būti soske neturėjau nei galimybių nei sveikatos 😞 Beje, prie soskės mums nepavyko jos pripratinti. Gal išsigelbėjimas būtų buvęs. Na tiesiog jautrus vaikas... Jei kažkas jums padės, pasiteisins, tai pasidalinkite.
Mettija parašė:
Asocijacija su papuku? Toks nusiraminimo būdas🤷♀️ jei manoji raip darytu tai gal sosa ikisciau🤔
Nu bet blemba, papo pries 7men atsikratem, soskes neeme, dabar aisku mielai imtu... bet nu gal kazkaip imanoma be jos atsikratyt tos lupos ciulpimo.
Diana.li parašė:
Mano mergina drąsko lūpas... taip raminasi. Iš pradžių nosį intensyviai krapštydavo, paskui pamiršo, bet sugalvojo lūpų odeles plėšyti, ypač prieš užmiegant. Žnaibo…
Ant kiek jus staiga nutrauket? Mes nutraukem pries miega ir pqlikom tik rytinius. Tada juos retinom ir retinom. Bet jau 7 menesiai be papulio gyvenam.
finy parašė:
Nu bet blemba, papo pries 7men atsikratem, soskes neeme, dabar aisku mielai imtu... bet nu gal kazkaip imanoma be jos atsikratyt tos lupos ciulpimo.
Aš pusę metų vis stengiausi mažinti, kad tik normalaus maisto valgyti pradėtų... Realiai buvo likę tik naktiniai ir prieš pietų / nakties miegą. Na ir būdavo, kad sunkiomis dienomis non stop prašydavo. Palūžau ir nutraukiau viską, bet žinau, kad tų miego žindymų tikrai nebūtų išėję po truputį mažinti, nes ji labai atkakli ir užsispyrus. Jai tie likę žindymai realiai reikalingi buvo tik raminimuisi. Nutraukus žindymą, nosies krapštymas iškart atsirado. O jį pakeitė lūpų drąskymas, kai darželį pradėjom lankyti 😞 adaptacija labai sunki. Kiek skaičiau, į tokius įpročius yra linkę jautrūs, neramūs vaikai. Bandžiau pirkti minkomus sensorinius žaisliukus. Dabar bandau vis pasiūlyti silikoninį kramtuką pakramtyti, kai užeina noras lūpas drąskyti, kartais suveikia.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai