Pirmąkart_mama parašė:
Tipo į ginę.
Kaip sakoma...Kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių... turbūt jau jie patys nežino nei kur nukreipt žmogų, nei atsakymų neieško į klausimus🤦♀️ Kosmosėlis 🤯
Pirmąkart_mama parašė:
Tipo į ginę.
Kaip sakoma...Kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių... turbūt jau jie patys nežino nei kur nukreipt žmogų, nei atsakymų neieško į klausimus🤦♀️ Kosmosėlis 🤯
Pumpurelius parašė:
Aciu, šiandien jau gerai 😇 dar nakti neramiai miegojo, o kai ryte pakilo tai kaip niekur nieko, gal biskuti tempes tik buvo, o seip vel paseles velniukas😁 as kazkai…
Na kiek girdejau, nuo dantu tokios aukstos temp negali but. Bet kaip is tiesu, nezinau.
mergkarolina parašė:
Kaip sakoma...Kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių... turbūt jau jie patys nežino nei kur nukreipt žmogų, nei atsakymų neieško į klausimus🤦♀️ Kosmosėlis 🤯…
Ji pas mane apskritai biškiuką tokia įdomi, bet kadangi praktiškai ten nesilankau, tai esu užsirašius, nes šalia namų. Kai laukiaus lankiausi privačioj klinikoj, tai ginekologė sako, nueikit pas šeimos gydytoją, kad duotų siuntimus kraujo ir šlapimo tyrimui, nes jums priklauso nemokamai. Tai ką jūs manot? Tiek atsiklausiau, kad ko čia atėjau, tai tegul privačioj ir daro. Sakau, bet man kainuos, tai sako vistiek ten už viską moki. Tai atsimenu tokia supykus buvau, sakau arba siunčiat mane tyrimų arba paskambinsiu jūsų vadovui ir paklausiu, kas jums priklauso, o kas ne.
Pirmąkart_mama parašė:
Ji pas mane apskritai biškiuką tokia įdomi, bet kadangi praktiškai ten nesilankau, tai esu užsirašius, nes šalia namų. Kai laukiaus lankiausi privačioj klinikoj, ta…
Ir dar dirba tokios🤔 viršūnė kažkokia, kaip tik turėtų skatinti darytis tyrimus, tuolabiau, kad nemokami, bet taip - eini į privačią tai ir darykis ten, ot daktarės politika😒
mergkarolina parašė:
Ir dar dirba tokios🤔 viršūnė kažkokia, kaip tik turėtų skatinti darytis tyrimus, tuolabiau, kad nemokami, bet taip - eini į privačią tai ir darykis ten, ot daktarės…
Taip. Todėl paskui ir dariau viską mokamai, nes nenorėjau kaskart atsiklausyti pamokslų.
Mamytes ar kuriu mazyliai sirgo persalimu ar skaudejo gerklyte,per kiek laiko panasiai pasveikote ir kokie simptomai buvo? Mes is po nakties atsikelem su 38.8 temperatura,siek tiek pakosti.Galvojom kad dantukai iltiniai bet tas kosulys sausas nlb patinka.Nera jis lb baisus ir daznas.Bet temperatura nukrenta,praeina kiek laiko ir vel ima kilti po biski....Geriam ibustar,kolkas jis tinka geriausiai kas 6 val.Geriam arbateles ir stengiames pavalgyti....
Eustoma parašė:
Dar apie kalbėjimą -kalbos vystymuisi labai svarbu burnos raumenų išsivystymas. Todėl reikia/galima juos "treniruoti"- duoti kramtyti sunkiau sukramtomą maistą- mė…
Draugei logopedė irgi tą patį sakė, o ji savo vaikui ilgai duodavo trintą maistą. Saviškei anksti pradėjau duot gabaliukus, nors visos babos, tetos aplinkui bijojo, sakė neduot tai arba sutapimas arba tikrai veikia, kad ankščiau šnekėt pradėjo, dar padėjo gal ir tas, kad beveik visai soskės neimdavo
Ievaskaa parašė:
Ką darot, kad vaikam neketėtų viduriukai? Pirmą kartą taip užketėjo, kad darant kakų verkia
Kiviai, slyvos, džiovintos ar šviežios, chia sėklų į košę.
25 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai