Ginger parašė:
Taip valgom jau bulve,morka,bandem kalafijora.is kosiu valgom ryziu bei poridge kose ( nezinau kaip lietuviskai ji vadinas). Is vaisiu banana,kepta obuoli ar kriaus…
O jūs duodate vienąkart dienoje?
Ginger parašė:
Taip valgom jau bulve,morka,bandem kalafijora.is kosiu valgom ryziu bei poridge kose ( nezinau kaip lietuviskai ji vadinas). Is vaisiu banana,kepta obuoli ar kriaus…
spinsa parašė:
Dabar jau dazn ryte valgom kose,perpiet darzovine,i pacakare skanaujam vaisiu.
ernestam20 parašė:
Tris dienas bandziau duoti moliugo jokio noro jam nesuteikia spjauna viska lauk, bandziau ir bulve bet irgi taspats. Kazin ar nepatinka ar nemoka nuryti.🤔 Vaistukus…
Trys dienos labai mažai
ir turite duoti po trupinyti ragauti visai vos vos tos tyrelaės, maitinu kasdien po pusę sauksciuko bulvės, bet tą pusę sauksciuko nežinau per kiek kartų iš paletuko sumaitinu 🙂 kaip sakė gydytoja suprasti kad tai maistas ir reikia čia valgyti gali ir tik po 2savaiciu 😊
Ginger parašė:
Oho tai jūs tikrai jau visko daug išmėginot
o aš duodu tik kartą dienoje tos bulvės po puse šaukštelio ir labai noriai valgo, o kai nebeduodu daugiau tai piktumai irzlumas kad per mažai , reikės gydytojos tada užklausti ar daugiau galiu duoti 🙂
As tai su kitu klausimu,ne apie koses
kokio dydzio rubelius dedat?Niekaip nesuprantu,atrodo nera kazkoks milzinas(4men buvo 65cm,7.9kg),dejau 74cm arba 6-9men,dabar ziuriu ir sitie jau mazi
ar cia mano vaikas kazkoks kitoks,ar cia su tais dydziais kazkas negerai,nes beveik 5men vaikui reikia pirkt 9-12men rubelius
Sveikos mamytes. Mums jau suėjo 5 men. Po kokio mėnesio bandysiu primaitinti jeigu rodys ženklus kad jau pasiruošusi. Aš bandysiu pradėti ne nuo košių o taikysiu baby led weaning. Ar tarp mūsų yra mamyčių kurios irgi tokį būdą bando ar bandys irgi? Įdomu kiek mamyčių yra tarp mūsų dėl baby led weaning?
shiseidi parašė:
Oho tai jūs tikrai jau visko daug išmėginoto aš duodu tik kartą dienoje tos bulvės po puse šaukštelio ir labai noriai valgo, o kai nebeduodu daugiau tai piktuma…
Mes nuo 4 menesiuku jau valgom. Mums taip rekomendavo. Kuo anksciau pradet,tada mazesne tikimybe alergiju. Tfu tfu viskas gerai
kita sav pradesim jau kalakutienos ragaut su darzovem. Nuo 6 men ragausim jogurto bei kiausinio. Nuo 7-8 zuvies,medaus ir riesutu sviesto. Planas pakolkas toks .
O del kiekio tai pradziai po sauksciuka buvo,bet dabar tai realiai valgo tiek kiek nori. Jei nenores daugiau tikrai neikisi. Taj ir suvalgo 3-4,kartais 5 saukstelius
O del baby led weaning tai gabaliukais nuo kokiu 7 men jauciu leisiu. Turi pati mokintis valgyt. Na o dar pakolkas dar mazyte ji gabaliukams.
dovais parašė:
As tai su kitu klausimu,ne apie koseskokio dydzio rubelius dedat?Niekaip nesuprantu,atrodo nera kazkoks milzinas(4men buvo 65cm,7.9kg),dejau 74cm arba 6-9men,d…
Mes irgi rengiames didesniais rubais. Neatitinka man tu men ir rubu dydzyai,nesamone kazkokia. Vaikas vaikui nelygu.musu oantlyte labai ilga tai 3 men jau 6 men bodziukus dejom
Ginger parašė:
Mes irgi rengiames didesniais rubais. Neatitinka man tu men ir rubu dydzyai,nesamone kazkokia. Vaikas vaikui nelygu.musu oantlyte labai ilga tai 3 men jau 6 men bod…
Nu pas mus tas pats,niekada neatitiko dydis pagal amziu,tai ir galvoju kas cia negerai,bet nu kaip nervas ima,buna ta pati parduotuve,tie patys dydziai,bet vienas rubas tinka kitas ne
ypac dabar kai tas karantinas,parduotuves buvo uzdarytos,nors ir atidare vistiek stengiuos ten labai nesilankyt,o internetu kai uzsakai tai kazkokios nesamones,atsibodo jau per 5men zaistis su tais uzsakymais,perki grazini
Mildute22 parašė:
Sveikos mamytes. Mums jau suėjo 5 men. Po kokio mėnesio bandysiu primaitinti jeigu rodys ženklus kad jau pasiruošusi. Aš bandysiu pradėti ne nuo košių o taikysiu ba…
Labas. Blw man irgi butu idomiau nei tos koses. Mergaitei uz savaites 5men bus. Pradesiu nuo 6men. Bet nz nuo ko pradeti..kokiu produktu.. gal turite knyga?
20 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai