2022.01.25 13:39 (prieš 4 m.)
Barbarbar parašė:
Mums buvo, rudenį, truko apie pusantro mėnesio. Visiškai neliko jokio miego režimo. Miegot eidavo 23-23.30. Keldavos apie 7. Dieną 2-3 miegai. Bandai kažkurio nelei…
Gal buvo miego regresas?
Aš jau dabar supratau kas, mums 18 mėnesio miego regresas, turiu omeny, jog miego regreso požymiai atitinka 18 mėnesio požymius, kadangi atsirado atsiskyrimo nerimas, labai prie tečio prisirišęs, tik ir sako teti, teti, nes aš kurį laiką pamaitinusi nuo vidurnakčio einu atskirai miegoti, jog pailsėčiau nors kiek, tai ryte atsikelia su tečiu visuomet ir matyt labai prisirišo, tetis net nusimaudyti nebegali nueiti, labai jaučiasi tas atsiskyrimo nerimas. Dar labai pradėjo kalbėti, jau pasakom tokius žodžius kaip verda, bebras, zebras, pakaba. Tokius kaip tetis, teta, mama, baba jau senokai sako. Ir dar vaikščioti neseniai gi išmokom, jau pilnu tempu visur eina pats. Tai visada prieš migdymą šoka iš lovos ir eina. Čia taip pat kaip tuo momentu, kai išmoko sėstis, tai naktimis sėsdavosi prabudęs ir taip pat sutapo miego regresas. Tai labai tikiuos kad iki max 6 savaičių sugrįšim į vėžias, kantrybės man 😑
Viskas būtų čia niekis, bet aš silpna ant pervargimo, pervargstu ir viskas, ašaros, mintys plaukia tokiu srautu, jog šakės, kyla nerimas, prasideda nemiga. Turėjau įtemptą traumuotą vaikystę, tai dėl to ir esu tokia be jėgų, bet labai domiuosi vaikų auginimo klausimais, pagarbios ir prieraišios tėvystės principais, tam, jog vaikui neperduočiau savų patirčių, tai tokiais momentais dirbu dvigubą darbą - ir su vaiku ir su savimi 🤯.