Inesa Ines parašė:
Sveikos mamytes :). Noriu paklausti ar jau visos gavot vaikucio pinigelius ir covid ismoka prie ju ( 120 eur ) ?
Negavau 🤨
Inesa Ines parašė:
Sveikos mamytes :). Noriu paklausti ar jau visos gavot vaikucio pinigelius ir covid ismoka prie ju ( 120 eur ) ?
Negavau 🤨
Inesa Ines parašė:
Dar net neužpildžiau 🙈 Reikia kada prisiruošti 😄
Proteja parašė:
Aš išpeikiau H&M, kad didelis kaklas, bet išsitraukiau naujesnius ir didesnius ir labai patenkinta likau, nes tie patys mažiausi su didžiausia dekoltė, jie dar ……
Kad aš jau Reserved susirinkau krepšelį, dabar ten 3 už 2 kaina, tai visai nebrangiai gavosi bodžiukai 🤗 Ėmiau 68 dydį, tikiuosi nebus mažinti 🤞
Kisulita parašė:
Kad aš jau Reserved susirinkau krepšelį, dabar ten 3 už 2 kaina, tai visai nebrangiai gavosi bodžiukai 🤗 Ėmiau 68 dydį, tikiuosi nebus mažinti 🤞
Aš gavau reserved dovanų kelis bodžius, tai jie ilgiems siauriems vaikams kaip sakau 😁 nes bent pas mus su sagutem prie kaklo, bet pats modelis yra siauras. Tai spėju mes ilgai nepanaudosim 😊 ponaitis mano auga ne tik į ūgį. Bet šiaip labai patiko man pati medžiagos kokybė.
mururu parašė:
Aš gavau reserved dovanų kelis bodžius, tai jie ilgiems siauriems vaikams kaip sakau 😁 nes bent pas mus su sagutem prie kaklo, bet pats modelis yra siauras. Tai spė…
Neturiu nieko iš reserved leliukui, gal reiktų pabandyti 🤔
mururu parašė:
Aš gavau reserved dovanų kelis bodžius, tai jie ilgiems siauriems vaikams kaip sakau 😁 nes bent pas mus su sagutem prie kaklo, bet pats modelis yra siauras. Tai spė…
Oo, tai gerai labai, nes maniškis ištįso į ūgį, bet ne į plotį, kaip sliekas, tai vakar susinevinau, nes nėra kuo vaiką aprengti 🙈 Aš irgi paėmiau kur su sagutėm prie peties, tai dabar lauksim siuntos, o iki to laiko padėvėsim plačius bodžius 😄
Proteja parašė:
Neturiu nieko iš reserved leliukui, gal reiktų pabandyti 🤔
Aš ir leliukui ir vyresnėliui prigriebiau kas buvo su akcija 3 už 2 kaina, ir sau palaidinę prigriebiau, kad nemokamas siuntimas būtų 😄 Tai dabar lauksiu siuntos, išbandysiu ar gera kokybė 😊
Inesa Ines parašė:
Gavau tik vienkartinę išmoką.
Inesa Ines parašė:
Ne dar, nors uzpildyta 10.14, patenkino 11.04 😊😊😊
Inesa Ines parašė:
Negavau🙂 matyt kekvienoj savivaldybej kitokie terminai🙂
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai