amberiukas parašė:
Gal kaip tikrai merginai spalva ar kazkas nepatinka 😃 aisku juokauju, idomu kas galetu netikti 🤔
Kol su kelnem puodas tinka, o vat be kelnou nebe 🤣
amberiukas parašė:
Gal kaip tikrai merginai spalva ar kazkas nepatinka 😃 aisku juokauju, idomu kas galetu netikti 🤔
Kol su kelnem puodas tinka, o vat be kelnou nebe 🤣
Panema parašė:
Nepykstu, pėdutė formuojasi natūraliai puikiai, todėl su kineziterapeutės pritarimu vaikšto su batais lauke![]()
Kineziterapeutė leido su crocs vaikščioti? Su baitais tai saviame aišku ☺️ bet ar pritarė, kad jais gali būti crocs'ai? Labai įdomu, klausiu dėl to, kad ne iš vieno gydytojo ortopedo, bei iš mūsų kineziterapeutės teko išklausyti "paskaitėlę", kad jokiais būdais tik ne crocs, nes gali turėti įtakos pilnapadystės formavimuisi 🤔 P.S. su mūsų pedutėmis ir viskas puiku 😇
Panema parašė:
Nepykstu, pėdutė formuojasi natūraliai puikiai, todėl su kineziterapeutės pritarimu vaikšto su batais lauke![]()
debesujura parašė:
Tai gerai, man kažkaip taip ir atrodė, kad geriau be batų, bet viena pažįstama labai jau prigasdino, kad negerai be batų, pėda blogai formuojasi, pirštu galais vaik…
Mano vaikai ir be batų namuose 🙂 kartais mažoji atneša basutes, pati paprašo apauti, tai kiek ji pati nori su jomis pavaikštinėti tiek ir leidžiu, kai pabosta pati atsisega ir nusiauna ☺️
kandoriuke parašė:
Kineziterapeutė leido su crocs vaikščioti? Su baitais tai saviame aišku ☺️ bet ar pritarė, kad jais gali būti crocs'ai? Labai įdomu, klausiu dėl to, kad ne iš vieno…
Sakė, kad jeigu nėra indikacijų batuose nereikalingi nei išlinkimai, nei kokie kiti paturbinimai 🤷♀️ Sakė vieninteliai reikalavimai - lankstus padas ir kietas užkulnis, todėl reiktų vengti ortopedinių batukų ir nekenkti natūraliam pado formavimuisi
Kisulita parašė:
Tikrai nejuokinga, kai pagalvoju, tai taip greit ta krūtinė "nukrito", o dar pilvas ne kažką 🙈
Oi, man va kaip tik pavyko rast tobulai prilaikančias ir patogias - Triumph: Elegant Cotton ir Ladyform soft. Viena be lankelių, kita su, bet minkštutė ir toookia patogi, atrodo, kad nuoga vaikštau
Kisulita parašė:
Kiek kainavo? 😊
2900
bet buvo verta.
EkoS parašė:
Oi, man va kaip tik pavyko rast tobulai prilaikančias ir patogias - Triumph: Elegant Cotton ir Ladyform soft. Viena be lankelių, kita su, bet minkštutė ir toookia p…
O kuri be lankelių? 😃 Dabar kaip tik ieškau be lankelių kad būtų 😃 Dydžiai atitinka? 🙂
Kisulita parašė:
O kuri be lankelių? 😃 Dabar kaip tik ieškau be lankelių kad būtų 😃 Dydžiai atitinka? 🙂
Elegant cotton. Nu taip puikiai priglunda. Dydis tai puikiai tiko. Šiaip vengiu pirkti internetu, nes visad prašaunu su dydžiais, bet šį kartą labai pradžiugino pirkinys.

Pirkau juodą, bet visas grožis geriau matosi ant šviesios
EkoS parašė:
Elegant cotton. Nu taip puikiai priglunda. Dydis tai puikiai tiko. Šiaip vengiu pirkti internetu, nes visad prašaunu su dydžiais, bet šį kartą labai pradžiugino pir…
Tikrai graži 😍 Bet dabar žiūrinėjau, tai 75B išpirkta kur tik pasižiūriu, juodasis penktadienis matyt daro savo, siautėja žmonės 😬
Kisulita parašė:
Tikrai graži 😍 Bet dabar žiūrinėjau, tai 75B išpirkta kur tik pasižiūriu, juodasis penktadienis matyt daro savo, siautėja žmonės 😬
Aš labiau įtarčiau sistemos klaidą, per telefoną neturiu galimybės patikrint, bet Jūsų vietoj tiesiog nusiųsčiau laišką su užklausa dėl dydžio 😉
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai