mizgeee parašė:
Sveikos, gal kam taip buvo vaikeli pagimdžiau Lapkričio 22d.2020, ir nesusergu mm jau 5d. Palei skaiciavima turetu buti 6sav. Ar cia tik susireguliuoti turi po gimd…
Manau testas atsakytu y visus klausimus argi ne?
mizgeee parašė:
Sveikos, gal kam taip buvo vaikeli pagimdžiau Lapkričio 22d.2020, ir nesusergu mm jau 5d. Palei skaiciavima turetu buti 6sav. Ar cia tik susireguliuoti turi po gimd…
Manau testas atsakytu y visus klausimus argi ne?
Halkaas parašė:
Aš šiaip irgi labai mėgstu kiaušus, bet irgi vakar pastebėjau, kad vos atbulais dantim keptą suvalgiau 😁
Aš irgi labai mėgstu (dabar jau gal mėgau) kiaušinius, omletus ir t.t. Bet jau trys savaitės kaip net negaliu pagalvot apie juos. Nenoriu nei matyt, nei užuost
Mergyte24 parašė:
As nescia 7savaite, bet geriu ivairius gazuotus gerimus 🙈 Neatsisakiau jokio maisto, nei fast food'o nei astrausAr labai cia blogai?
As zinokit kaip valgiau taip ir valgau, aisku nekalbu apie neapdorota maista ir pns. Viskas turi buti saiko ribose žinoma.
Varona Ivanovna parašė:
Pirmuoju nėštumu ir šiuo metu mėsa man priešas. Nesijaudinkit, praeis. Dabar svarbu valgyti tai, nuo ko nevemiat ir nuo ko nepykina, vartoti folio rūgštį ir jei pav…
Ačiū, už nuraminimą. Šiaip manęs (tfu tfu tfu, spjaunu per kairį petį) nepykina, tik kartais dantis valantis.
Bet atsirado išrankumas maistui. Ir virškinimas jaučiasi kad sulėtėjo. Valgau daug daržovių ir vaisių, stengiuosi taip pat įtraukt kuo daugiau produktų, kurie natūraliai turi daug skaidulių. Kaip vaikystėj vėl avižų košę mielai rytais valgau.
Kitas klausimas su mityba ir sveikata susijęs, ar mankštinatės, jei taip, kokias mankšteles/sportą renkatės?
Margaritata parašė:
Žinokit man su pirmuoju nėštumu buvo tas pats - nei valgyt, nei užuosti mėsos negalėjau iki pat 14 savaites. Kadangi kiekvieną rytą vėmiau tai svoris irgi ne paaugę…
Ačiū, už patarimus! Turbūt tiesiog reikia kantrybės ir leisti daktarams stebėti kas vyksta organizme.
5050 parašė:
Ačiū, už nuraminimą. Šiaip manęs (tfu tfu tfu, spjaunu per kairį petį) nepykina, tik kartais dantis valantis.Bet atsirado išrankumas maistui. Ir virškinimas jau…
Aš planuoju nuo 12sav pradėti lankyti nėščiųjų joga, lankiau ir su pirmąja dukra, patiko, bet ten tik nuo 12sav leidžia prisijungti😊
5050 parašė:
Ačiū, už nuraminimą. Šiaip manęs (tfu tfu tfu, spjaunu per kairį petį) nepykina, tik kartais dantis valantis.Bet atsirado išrankumas maistui. Ir virškinimas jau…
Aš prieš nėštumą ėjau į sporto salę, tai iki šiol einu, tik aišku krūvis iki minimumo sumažėjo, bet kokiu dviračių paminti ar takeliu paeiti ir besilaukiančioms naudinga
Varona Ivanovna parašė:
Aš sedėsiu kaip kiaušinis, tai nesportuosiu, nes po konizacijos bijau ir daryti kažką, kad nieko nenutiktų..pasisaugosiu geriau, o jau po to kibsiu į darbus 😁…
Aš taip pat kaip kiaušinis, dar retkarčiais namus pasitvarkantis ir valgyt padarantis
striksiuke parašė:
Aš taip pat kaip kiaušinis, dar retkarčiais namus pasitvarkantis ir valgyt padarantis :)</blockquotNors ir ne iš pasirinkimo turbūt, vis tiek gerai jums kaip kiaušiniams sėdėt. Man į darbą reikia. Ir šiaip noris dar pagyvent gyvenimą normaliu ritmu kol įmanoma, kūdikiui gimus gi viskas keisis, tada bus galima atsisveikint su laiku sau, veikloms tik sau ir pan.
Kitas klausimas, planuojam ilgą skrydį paskutiniam trimestre (bus daugmaž 7 mėn. nėštumo). Gal kas turit kokių patirčių?
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai