FoxyFox parašė:
Man siandien taip bloga, o susitikimu belekiek 😆 tai tik meldziuos, kad neapsivemciauper pietus jau nulekiau i vaistine nusipirkau imbiero tableciu
tai trupu…
Yra imbiero tablečių 🤔🤔🤔 bėgsiu pirkti 😄
FoxyFox parašė:
Man siandien taip bloga, o susitikimu belekiek 😆 tai tik meldziuos, kad neapsivemciauper pietus jau nulekiau i vaistine nusipirkau imbiero tableciu
tai trupu…
AureMe parašė:
Ar padeda?
VSJo parašė:
Merginos dabar tikrai atsisveikinu su jumis! Aš eisiu ieškoti kame čia bėda, o jums linkiu didžiausios sėkmės! ❤️🌸
Vel kraujavimas prasidejo?
ieva921 parašė:
Tikrai viskas?![]()
Taip, dabar tikrai viskas, laukiu kada prasidės valymas.. Pats bjauriausias dalykas 😔
Raganele83 parašė:
Vel kraujavimas prasidejo?
Nee dar neprasidėjo, bet hcg jau nukrito.. Buvo 1550,3, dabar beliko 400..😔
AureMe parašė:
Livol extra ginger. Man rekomendavo eurovaistine, sake nescios perka
na apmalsino tikrai bent 3 val, dabar vel jauciu pykinimas kyla.. raso max 6 tabletes dienoje, as kol kas viena geriau
Raganele83 parašė:
Lauksim ziniu![]()
Kaip savijauta?
Grįžau. Oficialiai nėščia. Viskas gerai, širdutė plaka. Pagal mėnesines 9+2, pagal scaną 8+5. Bet mažylis taip gulėjo, kad galėjo ir blogai pamatuoti. Rugpjūčio 19 d. Pirmas skriningas, ten jau daugiau papasakos. Pasakė vartoti į makštį progesteriną, nors jis man ir nebūtinas, bet kadangi buvo 3 nesėkmingi nėštumai, tai geriau pavartoti, blogiau nuo jo tikrai nebus.
Savijauta gera, kartais pykina, bet nestipriai.
FoxyFox parašė:
Livol extra ginger. Man rekomendavo eurovaistine, sake nescios perkana apmalsino tikrai bent 3 val, dabar vel jauciu pykinimas kyla.. raso max 6 tabletes dienoj…
Kaip super.. tik paskaičiau informacinį lapelį, nėščiosioms nerekomenduojama .. 😄 tai gal gryną imbierą rysiu gabaliukais 😄
Raganele83 parašė:
Ar padeda?
Man imbiero sulčių shotukai padėdavo, bet jau išpirkau juos aplinkinėse parduotuvėse tai neberandu.. 😁 ir imbieras betkokia forma, bet tikrai labiausiai pasiteisinęs daugeliui moterų kiek skaitau 😊 dar gazuotas vanduo, man asmeniškai pajudina skrandį (žinau kad nesveika 😁)😊
VSJo parašė:
Nee dar neprasidėjo, bet hcg jau nukrito.. Buvo 1550,3, dabar beliko 400..😔
Ot š...
laikykis
1 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai