Rineja parašė:
Mano mergaite pirma,dabar irgi bus mergaite taip jauciu💞apie berniuka net minciu nera kazkodel🥰🥰
O as dabar pasvajoju irgi apie mergaitę 😂
Rineja parašė:
Mano mergaite pirma,dabar irgi bus mergaite taip jauciu💞apie berniuka net minciu nera kazkodel🥰🥰
O as dabar pasvajoju irgi apie mergaitę 😂
ieva921 parašė:
Ar yra sioje grupej merginu, kuriom visiskai nepasireiske joks pykinimas ir vemimas? Ar yra tokiu laiminguju![]()
As busiu ta laimingoji 😄😅
Citrinuk parašė:
Ar bandet kazkas su adata virs delno tikrintis lyti? Man pirma rodo berniuka , kuri ir turiu, o dabar rodo mergaite . Kad ir kiek daryciau viska tapati rodo ;)
Oi sitas burtas atitinka 100% jau nezinau ir mociute ir prosenele dare ir atitinka viska tai tikiu,nescia nedariau bet pries nestumo dariausi🥰🥰
Rineja parašė:
Oi sitas burtas atitinka 100% jau nezinau ir mociute ir prosenele dare ir atitinka viska tai tikiu,nescia nedariau bet pries nestumo dariausi🥰🥰
As irgi kazkaip tikiu , o trecio kolkas nerodo , nes kaip supratau jisai parodo ir kiek vaiku turesi
Citrinuk parašė:
As irgi kazkaip tikiu , o trecio kolkas nerodo , nes kaip supratau jisai parodo ir kiek vaiku turesi![]()
Jeigu ties treciu kartu adata sustoja delne vadinsi du ir turesit tik vaikucius.
ieva921 parašė:
Ar yra sioje grupej merginu, kuriom visiskai nepasireiske joks pykinimas ir vemimas? Ar yra tokiu laiminguju![]()
Man nera nei pykinimo nei vemimo. Tik pvz, kavos nebesinori, nes kvapas erzina
Citrinuk parašė:
Ar bandet kazkas su adata virs delno tikrintis lyti? Man pirma rodo berniuka , kuri ir turiu, o dabar rodo mergaite . Kad ir kiek daryciau viska tapati rodo ;)
O kaip cia reikia su ta adata burtis? 🤗 idomu labai. Nezinau apie tai nieko, nesu girdejusi, gal pasidalinsit? 🙈
ieva921 parašė:
Man nera nei pykinimo nei vemimo. Tik pvz, kavos nebesinori, nes kvapas erzina
LucaA parašė:
Aš jau įsivaizduoju kas mano virškinimo sistemai būtų jei apelsinų sulčių kokiu išgerciau, vemciau dar stipriauman padeda dziuveseliai visokie
Kiekvienam savi "receptai" 😆
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai