Peleda3 parašė:
Man ant ribu...sake pas endokrinologa apsilankyt
Aš irgi buvau. Nustatė GCD dabar matuojamės glikemiją
Peleda3 parašė:
Man ant ribu...sake pas endokrinologa apsilankyt
Gitamer parašė:
Man nevirsijo,bet ant ribu,bet as manau jog biski blogi tyrimai galejo but,nes apie ta tyrima daktare jokios info nebuvo suteikus,o ir pati labiau pasidomajau jau po visko,tai buvau is vakaro neblogai pyrago prisikirtus😁
Peleda3 parašė:
Man nevirsijo,bet ant ribu,bet as manau jog biski blogi tyrimai galejo but,nes apie ta tyrima daktare jokios info nebuvo suteikus,o ir pati labiau pasidomajau jau p…
Tai man tik virsysjo kai nestumo pradzioje dare tyryma kraujo buvo 5.5 gliukoze....tai visi kai susitare saukia kad nebereikejo jokiu papildomu tyrymu, jau ir tai aisku...Zozdiu o dabar dar ir didesnis vadenu kiekis plius dukryte didesne nei standartas....
Laba , jei kam idomu apie gestacini diabeta galiu atsiusti emaila.Aš pati sergu Cd 1 , o edokrinologės seselė sugalvojo man atsiusti tą info. Kaip jus visos jaučiates? Gal jau kas į dekreta išejo ? Ka veikiat per jį? Man dekretas nuo 27 d. , bet jau į darba turbut nebeeisiu, nes su diabetu ir covid man perdaug rizikos.
laurasadz parašė:
Labas rytas, skanios kavytes![]()
Oho kaip gardziai atrodo!
KarinaBaby parašė:
Buvom siandien pas sese ir pasake, kad laukiasi! Skirtumas su vaikais 3men bus. Lyg irgi mergaite.
Nu kaip faina!
ir sesesms smagu ir vaikams
Ieva.Z parašė:
Nu kaip faina!ir sesesms smagu ir vaikams
![]()
Ir dar tėvams! 😁❤
Oj panos,nėr kada apie nėštumą galvot, varau toliau 😁😁 tuoj nepastebėsiu kaip gimdyt reikės..
Naglai giriuosi ir vėl
bet gal vėliau jums bus naudinga 💙
KarinaBaby parašė:
Oj panos,nėr kada apie nėštumą galvot, varau toliau 😁😁 tuoj nepastebėsiu kaip gimdyt reikės..
Nu saunuole Jus! Kaip smagu tokias veiklis moteris matyti! ❤️ Tai kaip supratau vakuminiai masazuokliai turetu veikti? Manau teks pirkt po gimdymo, nes jau wowowow kaip isibegejo maniskis 😃
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai