skarota555 parašė:
Sveikos. Ar buvo kam šiuo metu nustatytas nėščiųjų diabetas? Ar kartojote tyrimą, ar ėjote tiesiai pas endokrinologą? Gyd. sakė mano ats. 5,38, viršutinė riba yra 5…
Man ant ribu...sake pas endokrinologa apsilankyt
skarota555 parašė:
Sveikos. Ar buvo kam šiuo metu nustatytas nėščiųjų diabetas? Ar kartojote tyrimą, ar ėjote tiesiai pas endokrinologą? Gyd. sakė mano ats. 5,38, viršutinė riba yra 5…
Man ant ribu...sake pas endokrinologa apsilankyt
skarota555 parašė:
Man vakar pasake kad blogas tytimas reik endokrinologes o lankydavausi pas Vezbaviciene beg kadangi ji liepos gale i dekretą isejo tai naujo dar neradsu i vietą uzsirasiau i SG klinika Plungeje pas kita gydytoja ziuresiu kaip ji man bus
Apelsinass parašė:
Šiandien dar buvau pas gydytoją, blemba per mėnesiuką priaugau vos ne 5 kg 😃😃 vis neaugdavo svoris, o dabar šoktelėjo. Kur ten nešoktels, kai belenkaip ant saldumyn…
Labukas, prisimenu visada sakei vat svoris neauga, sakiau ateis laikas prades ir svoris ir pilvukas veržtis priekin 😅 Mano irgi gerokai pasiveržė jau į priekį, svoris nebežinau.
Pirmadienį eisiu pas ginekologa jau, idomu kas ir kaip čia dabar bus 🙄
Paula Viktoria parašė:
Labukas, prisimenu visada sakei vat svoris neauga, sakiau ateis laikas prades ir svoris ir pilvukas veržtis priekin 😅 Mano irgi gerokai pasiveržė jau į priekį, svor…
O jus jau gryzot i lt?
Paula Viktoria parašė:
Labukas, prisimenu visada sakei vat svoris neauga, sakiau ateis laikas prades ir svoris ir pilvukas veržtis priekin 😅 Mano irgi gerokai pasiveržė jau į priekį, svor…
Labukas Kaip tau gyvenimas lietuvoj? Kaip seip greit apsipratot? Xxx
KarinaBaby parašė:
Buvom siandien pas sese ir pasake, kad laukiasi! Skirtumas su vaikais 3men bus. Lyg irgi mergaite.
Kaip smagu!! 😍😍 Pažįstu irgi dvi seseris, kurios abiejų mergyčių laukėsi kartu, nu kaip faina! Oi kaip džiaugiuosi už jūsų gražią šeimyną! ❤️
Apelsinass parašė:
Kaip smagu!! 😍😍 Pažįstu irgi dvi seseris, kurios abiejų mergyčių laukėsi kartu, nu kaip faina! Oi kaip džiaugiuosi už jūsų gražią šeimyną! ❤️…
Ačiū labai! O tėvai mūsų kokie laimingi... 😀
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai