Suzzii parašė:
Mums dare. Buvo 137, dabar 119, geriam toliau gelezi
Kokią geriat?
Suzzii parašė:
Mums dare. Buvo 137, dabar 119, geriam toliau gelezi
Kokią geriat?
Mums metukų skiepus į abi rankytes leido. Tai greit suvarė, kad net iš vienos kraujas neblogai pasileido, ir aš ir vaiko drabužiai kruvini buvo, bet ačiū D, lengvai viskas praėjo. Vėliau dar erkių skiepą darėm, tai ta taip gražiai įdūrė, kad vaikas liko nesupratęs nieko, nespėjo net ašara ištrįkšti 😊
krusinskiened parašė:
Mamytės,kaip jūsų vyresni vaikučiai reaguoja tai kas dedasi Ukrainoje?
Aš mokykloje su savo mokiniais klbėjau šį pirmadienį kai viena mergaitė atėjo ir pasakė "mokytoja, žinai Putinas yra kvailys" tada paklausiau ką vaikai veikė savaitgalį (visi buvo palaikymo akcijoje) tai trumpai pakalbėjom kas yra karas ir kodėl jis kyla. Patikinom, kad mes esam saugūs. Tuo kalbos ir baigėsi pirmadienį. Aišku mano vaikams 4-6 metai. O tėvams pasakiau kd turėjau pakalbėti, nes vaikai atsinešė žinias iš namų. Ir daugiau stengiuosi neliesti ir prašiau kad tėvai atsargiai reaguotų prie vaikų aoie naujienas arba nežiūrėtų žinių, kad nekelti bereikalingo nerimo vaikams.
Ievuciukas123456 parašė:
Gan ramiai reaguoja.Aiškus iškyla visokių klausimų,tai į juos stengiames atsakyti,bet taip nekišam visos tos informacijos.Kiek nugirsta per žinias,ar mokykloje mana…
Aš sakyčiau kd turit patys pakalbėt ir paaiškinti savo šeimos anuomonę ir poziciją, ir jeigu vaikas didesnis dar pasakyt, kad ne visi rusai yra blogi... ypač jeigu klasėje yra tokių.
Ievuciukas123456 parašė:
Kokią geriat?
Technofer bambini
PatiVaikas parašė:
Mums metukų skiepus į abi rankytes leido. Tai greit suvarė, kad net iš vienos kraujas neblogai pasileido, ir aš ir vaiko drabužiai kruvini buvo, bet ačiū D, lengvai…
Jums ir erkini tą pačią dieną? Mano vaikui viską išskaidė. Tipo meningokoko po mėn, o tada vėliau erkinio encefalito...
Dziuliki parašė:
Aš mokykloje su savo mokiniais klbėjau šį pirmadienį kai viena mergaitė atėjo ir pasakė "mokytoja, žinai Putinas yra kvailys" tada paklausiau ką vaikai veikė savait…
Maniškes pirmom dienom panikoj buvo,nes mokykloje vien apie tai ir kalbėjo.db jau aprimo...pasiskaito naujienas, mokykloje mažiau kalba..
krusinskiened parašė:
Ar dar yra nevaikstanciu?🙂
Yra
Nerko parašė:
Yra![]()
Ką daktarai sako kad nevaikstot? Mūsų sakė kad nieko baisaus, atsargus...o mane kažkaip nerami,nes panašiu metu mano visos mergaitės jau vaikščiojo...🤔
krusinskiened parašė:
Ką daktarai sako kad nevaikstot? Mūsų sakė kad nieko baisaus, atsargus...o mane kažkaip nerami,nes panašiu metu mano visos mergaitės jau vaikščiojo...🤔
Nieko nesako
mano vienas iš sūnų nuėjo 1m 3 mėn. Irgi buvo labai atsargus . Ir ši atsargi. Nesuku galvos kol kas. Kai buvom pas neurologą 10 mėn sakė jei 1m 3 mėn nevaikščios tada pasirodyt. Bet aš kažkaip galvoju kad pramuš. Tapuojasi ji vedama gan gerai.už vienos rankytės vedama atsargiai bet ir bando tipenti. Tai kol kas nepanikuoju
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai