LadyLou parašė:
Na ka, sian suejo lygiai 6 sav. Ir ryte taip baisiai supykino 😕 bijau, kad ir vel prasideda tas pats kaip ir su pirmagimiu...sunkus laikai laukia 🤦♀️
Nu ką..draugiškai visos bloguosim😨😨😨
LadyLou parašė:
Na ka, sian suejo lygiai 6 sav. Ir ryte taip baisiai supykino 😕 bijau, kad ir vel prasideda tas pats kaip ir su pirmagimiu...sunkus laikai laukia 🤦♀️
Nu ką..draugiškai visos bloguosim😨😨😨
Puskiniene parašė:
Man ir sunku su metinu,tik nesuprantu kodel. Anksciau mesdavau be problemu,negalima ir negalima,o dabar net iki isterijos daejo. Dvi sav isbuvau viskas ok bet sia s…
Ok bandysiu rast ginę..Nes ten gi reikia papult ram tikromis savaitėmis...
Blogiausiu atveju pažiūrėjau..yra privati klinika
siroma parašė:
Ok bandysiu rast ginę..Nes ten gi reikia papult ram tikromis savaitėmis...
Blogiausiu atveju pažiūrėjau..yra privati klinika
Reik pakliut kai pilnai sueina 12sav. Eiles ilgos ,o privaciai greit priima,tik kaina biski didoka as pernai 100 mokejau. Eikit su vyru ir tegul filmuoja tel idomu namuose pasiziuret karts nuo karto.
Mane pykino jau 5 savaitėje, dabar kažkaip lengviau, prasidėjus 7tai, išmokau, kad man geriau tuščio skrandžio nelaukti, valgyt geriau kelis kart po mažiau, nes jei tuščias ir dar mašinoj reikia važiuoti, tai prasideda blogumai...
Vakar valgiau 23val, nes negalėjau užmigti kitaip
panašu, kad mane miegalę, žirniukas jau dabar treniruoja mokytis keltis naktimis
Labukas visoms☺️ Jungiuosi ir as nedrasiai bet su viltim kad si karta viskas bus gerai☺️ Sesele pas seimos daktara patvirtino nestuma ir siai dienai kopiam i 7 savaite jau. Pas daktara nestumo kortelei uzvesti tik liepos 29 diena tai iki to laiko nezinia ar viskas gerai ar isitvirtino ir t.t
Jegu nulis, pykinimas tai yra tai nera, i jokias desrytes sumustiniams negaliu paziureti😂
Klausimas gal labiau antra karta besiaukianciom kaip pas jus su pilvu ar irgi jauciat kad jau ryskeja🧐 nu nes as ant darbiniu kelniu tai jauciu kad spaudzia jau truputi
Man šiandien keistai nelabai gera. Ryte pasilenkus ploviaus galvą, tai maniau net atpilsiu.. ir dabar toks guzas skrandy ir gerklėj. Su pirmu nėštumu manęs visai nepykino, tikiuosi čia tik vienkartinis toks blogumas. Pas mane darbas protiškai įtemptas, tai jei taip būtų pastoviai, nežinau ar pavyktų susikaupti darbui..
Tikiuosi čia nuo vakarykščio karščio ir pabuvimo ant saulės 🙄
Inga Ingute88 parašė:
Labukas visoms☺️ Jungiuosi ir as nedrasiai bet su viltim kad si karta viskas bus gerai☺️ Sesele pas seimos daktara patvirtino nestuma ir siai dienai kopiam i 7 sava…
Man pilvas dar neryškėja. Pas mane šiaip per karantiną kumpiukas užaugo. Ir kelnės gal ir nelabiau spaudžia, bet tiesiog dabar man labai diskomfortas labiau apspaudus pilvą. Tai jau ir darbinius sijonus kur tokie jau labai tip top buvo atidedu, nes visą dieną atsėdėjus tiesiog nemalonu jausti tą pilvuko spaudimą. Iki nėštumo sėdint jie irgi laisvi nebuvo, bet tada ir tas pilvas visai nerūpėjo 😊
Įdomu ar šį nėštumą greičiau pilvukas pasirodys.
Kolegė smulkutė laukėsi antro, kai pirmagimiui buvo 2,5 metų, tai jau 12 sav pilvukas matėsi. O man su pirmu nėštumu dar 18 sav buvo sunku suprasti, ar ten nėštumas ar pica
Inga Ingute88 parašė:
Labukas visoms☺️ Jungiuosi ir as nedrasiai bet su viltim kad si karta viskas bus gerai☺️ Sesele pas seimos daktara patvirtino nestuma ir siai dienai kopiam i 7 sava…
Beje, sveika prisijungusi, linkiu, kad viskad būtų sėkminga 🥰
Inga Ingute88 parašė:
Mum 8 sav. eina, tai nesimato nieko, bet jau kelnių aptemptu aukštu liemeniu nebesidedu, nes liemuo plečiasi į šonus matyt, spaudžia :)))
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai