Haske parašė:
Merginos ar neteplioja jums rudai? Vakar pastebėjau ant tualetinio papieriaus ir šiandien biškeli yra kai nusišluostau![]()
Man buvo tik mėnesinių dieną, ir tai labai labai mažai🙂
Haske parašė:
Merginos ar neteplioja jums rudai? Vakar pastebėjau ant tualetinio papieriaus ir šiandien biškeli yra kai nusišluostau![]()
Man buvo tik mėnesinių dieną, ir tai labai labai mažai🙂
Diadema_M parašė:
tyliai skaitau jusu snekasir viliuosi jog nesulaukus mm sekmadieni pasijungsiu pas jus
![]()
Zinok as uz tave taipat laikau spygas
vis uzeinu tyliai paieskot tavo komentaro su NT testuku
dominykamac parašė:
Sveikos, gavau atsakymus šiandien. HCG penktadienį buvo 481, tai paaugo kiek suprantu gerai, bet prg nukrito, buvo praeitą pirmadienį 66, penktadienį 61, o šiandien…
Zinau kad prg kintantis hormonas, jei neklystu turi vizita ketvirtadieni galbut duos knrs kelti prg , Viskas bus gerai
tavo hcg numeriukai grazus ir auksti, lauksim tavo zinutes ketvirtadieni po vizito
bet tikiu isseisi is kabineto su sypsenele
Misė parašė:
Sveikos!neesu dar 100 tikra vet tikriausia jungiuosi į jūsų grupe 💓
Grazi antra juostele 😍 ryskekite
zumbuke parašė:
Labas visomsLaukiam leliuko vasario 7 d.
Pojūčiai panašūs: krūtinė išdidėjo, testas buvo neryškus labai kelios dienos iki mėnesinių, aš irgi skaičiau, kad je…
Sveika prisijungus
Haske parašė:
Sveikos prisijungusiosKažkaip labai daug mamyčių pagal kalendorių numatoma data Vasario 7d.
![]()
Pastebejau kad nemazai vasario 7 bet bus aiskiau visoms po skano
Haske parašė:
Viskas gerai man su pirmu nestumu buvo biskiuka rudu demiu apie 9sav ir viskas daugiau nebe pasirode , nepergyvenk jei kraujas nesviezias tai gerai tikiu kad tu ne pirma ir nepaskutine
dovilie parašė:
Merginos, pas mane taip pat progesteronas nukritęs, gal žinot kur man reikia kreiptis? Aš neesu niekad buvusi net pas ginelologę.. Ar šeimos gydytoja gali išrašyti …
O koks rezultatas?
dominykamac parašė:
O koks rezultatas?
Nuo 54 iki 39 nukrito, HCG atsakymo dar negavau
Misė parašė:
Sveikos!neesu dar 100 tikra vet tikriausia jungiuosi į jūsų grupe 💓
Tai kad jau labai aisku vaiduokliukas☺️didziausi aveikininai☺️
9 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai