J.K.... parašė:
Tikrai ir as to laukiu 🥰 ir kai viena po kitos prades gimdyt ir lauksim su nekantrumu😍
Kaip pradėsime byrėti viena po kitos
O dar būtų faina jeigu visos ir po gimdymo bendrautume ir palaikytumėte ryšį
J.K.... parašė:
Tikrai ir as to laukiu 🥰 ir kai viena po kitos prades gimdyt ir lauksim su nekantrumu😍
Kaip pradėsime byrėti viena po kitos
O dar būtų faina jeigu visos ir po gimdymo bendrautume ir palaikytumėte ryšį
Haske parašė:
Kaip pradėsime byrėti viena po kitosO dar būtų faina jeigu visos ir po gimdymo bendrautume ir palaikytumėte ryšį
![]()
![]()
![]()
Manau susibendrausim visos tikrai ir palaikysim rysi 🥰
Haske parašė:
Kaip pradėsime byrėti viena po kitosO dar būtų faina jeigu visos ir po gimdymo bendrautume ir palaikytumėte ryšį
![]()
![]()
![]()
Esu 2018 geguziuku grupej fb,tai mes dar ir dabar bendraujame keleme visos nuo pirmo kakucio leliuko iki antro gimtadienio,labai visos mrginos fainos ir viena kitai pataria,ir ligos metu ir dantukai kaip dygsta na tikrai faina buti tokioj grupeje🙂
vidajus parašė:
Sveikos, gal galite paaiškinti ką parodo hcg ir prg tyrimai? 🙈🤔
Hch rodo kaip vystosi žirniukas, jei lėtai kyla, ar ne dvigubėja, gali būt kad su juo kažkas negerai. O prg, atsakingas už žirniuko įsitvirtinimą, jei jo kiekis nepakankamas, gimda gali atsisliksniuot ir prasidėti mm, su kuriomis pabėga ir žirniukas🙂
Sanvika parašė:
Hch rodo kaip vystosi žirniukas, jei lėtai kyla, ar ne dvigubėja, gali būt kad su juo kažkas negerai. O prg, atsakingas už žirniuko įsitvirtinimą, jei jo kiekis nep…
Tai pasidarius hcg tyrimą reikėtų jį pakartoti po kelių dienų, taip?
vidajus parašė:
Tai pasidarius hcg tyrimą reikėtų jį pakartoti po kelių dienų, taip?![]()
Na kitos nekartoja, čia daugiau sau kad stebėt kad viskas gerai, nors nelabai ką pakeisti eis jei ir bus mažesni skaičiai. Aš asmeniškai dariausi abu tyrimus du kartus. Hcg planuoju nekartoti, na nebent ekspromtu vis tik su galvočiau. O prg, kita savaitę kartosiu, nes antrąjį kart jis pas mane buvo pamažėjęs, tai truputį dėl jo neramu🙂
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai