Haske parašė:
Linkiu,kad rastum kas anksciau priimtu tave![]()
Tikiuosi, tik sakau sakau kad Viskas bus gerai 😊 nezinau idomus jo poziuris kad ankciau nei 10sav nelb ko yra eit pas juos
Haske parašė:
Linkiu,kad rastum kas anksciau priimtu tave![]()
Tikiuosi, tik sakau sakau kad Viskas bus gerai 😊 nezinau idomus jo poziuris kad ankciau nei 10sav nelb ko yra eit pas juos
Alineli parašė:
Sveikos mergaitesprisijungiu prie Jusu
![]()
lauksime visos kartunors gyvenu Norvegijoje, bet manau bus smagu pasidalinti p…
Sveika prisijungus
Kaip pati jauties?
Vikuzka parašė:
O as galvojau kad uk Blogai 😁 nes duoda tik 2 skanus vienas tipo "dating scan" 12-14 sav ir kitas 20-22sav jau pasako lyti![]()
oj cia pas mus idomiai viskas tikrai🤦♀️ paciupineja pilva, slapima patikrkna ir tiek😂
aisku, gal kai viskas gerai... turiu pazistamu kuriem yra ne viskas pagal planai tai jau ten priziuri.
bet jei poreikio nera nedaro ech. viena gauni, jei viskas gerai, keliauk namo😂
12 sav ejau privaciai tirti kaklo rauksle cia.
Alineli parašė:
oj cia pas mus idomiai viskas tikrai🤦♀️ paciupineja pilva, slapima patikrkna ir tiek😂
Zinok cia tas pats , dbr turiu vizita liepos 8 bus beveik 10sav paims krauja, slapima, uzves nesciosios knygele ir laisva , net sirdeles nepaklausys. Kai buvau su pirmu nestumu buvau pakraupus sakiau niekad nebegimdysiu UK bet va ir dbr antra cia turesiu 😂
Sanvika parašė:
Uhu! užsirašiau pas gine birželio 13! Jau nekantrauju😍
Kaaaaaip greitai gavai vos uz 4d ! 😍😍😍😍👍🏻
Vikuzka parašė:
Zinok cia tas pats , dbr turiu vizita liepos 8 bus beveik 10sav paims krauja, slapima, uzves nesciosios knygele ir laisva , net sirdeles nepaklausys. Kai buvau su p…
ir sakiau niekada gyvenime, bet va😂 ir dar gimdymas🤦♀️ be epiduro nes neleido anksciau vaziuot , tik kai saremiai kas 5-4 min valanda laiko, tai atvaziavau jau su 7cm😅 zinau ir uk panasi tvarka😂
Alineli parašė:
ir sakiau niekada gyvenime, bet va😂 ir dar gimdymas🤦♀️ be epiduro nes neleido anksciau vaziuot , tik kai saremiai kas 5-4 min valanda laiko, tai atvaziavau jau su …
Jo jo tu teisi 😁 zinai Ka jau padarysi pagimdem Po viena pagimdysim ir dar po viena kad ir Kokia durna sistema pas ju bebutu 😄
Alineli parašė:
ir sakiau niekada gyvenime, bet va😂 ir dar gimdymas🤦♀️ be epiduro nes neleido anksciau vaziuot , tik kai saremiai kas 5-4 min valanda laiko, tai atvaziavau jau su …
Bet tavo mazylei tik 9men tai tau ne taip viskas kaip ir primirsta, as savojo gimdymo lb puikiai mebeatsimenu nes 6m atgal buvo
Vikuzka parašė:
Bet tavo mazylei tik 9men tai tau ne taip viskas kaip ir primirsta, as savojo gimdymo lb puikiai mebeatsimenu nes 6m atgal buvo![]()
lb gerai, kad prisimirso
maziau jaudinsies
as tai kiekviena saremi atsimenu🤦♀️
bet dar ilgai laukti iki to, gal dar kol praeis 8 men jau atmintis suslubuos ir man😂😂😂
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai