Viktorijaaaa parašė:
Tuoj pbandysiu padaryti atvira.
Ar radot?
Viktorijaaaa parašė:
Tuoj pbandysiu padaryti atvira.
Ar radot?
Viktorijaaaa parašė:
Ar radot?
Aš neradau🤔
Sanvika parašė:
Aš neradau🤔
Padariau viesa. Nesuprantu. Gal as galiu jus pakviest i grupe?
Vikuzka parašė:
Zinok ne tu viena prisigalvoji as taipat prisigalvoju viskovis sakau sau kad nustosiu galvot apie negero bet neiseina, zinoma simptomu tokiu nebera sugalvojau…
Nepergyvenk! Darykis ta pati testa kuris nestuma parode
man first response parode , tai ji kas pora dienu darydavaus 😊 as siandien pusdieni taip gerai jauciaus , o va dabar guliu ir taip bloga ,svaigsta galva 😄 nezinau ,kas blogiau ar jaust simptomus ar ne ir nervuotis😄😄
J.K.... parašė:
Nepergyvenk! Darykis ta pati testa kuris nestuma parodeman first response parode , tai ji kas pora dienu darydavaus 😊 as siandien pusdieni taip gerai jauciaus ,…
As taip dziaugiuosi irgi kad gerai jauciaus bet emocijas visai netvardau su bet kuo besnekeciau atrodo visiskai visi mane tampo per nervus
net nenoriu I parduotuve vaziuot atrodo nenoriu nieko , vyras sako vaziuojam sakau nenoriu, jis sako vaziuojam is namu prasivazinesim pradejau verkti nes nenoriu vaziuot
Sanvika parašė:
Kaip ilgai mums laukti😔
Ilgai sutinku, paskaiciavau tada bus 9sav 4d 🥺
Haske parašė:
Na pas jus Uk,tai išvis kažkaip į viską žiuri aplaidžiauNebandej kur į privačia užsirašyti?
Bandziau ieskot bet nk gero neradau bet pas mus tik svelnina karantina gal po sav vel bandysiu ziuret 🤦🏼♀️
Vikuzka parašė:
Ilgai sutinku, paskaiciavau tada bus 9sav 4d 🥺
Na aš bandysiu šiandien ir dar kitur praskambinėt, gal kad priims🙂 nes išprotėsiu tiek laukiant😁
Sanvika parašė:
Na aš bandysiu šiandien ir dar kitur praskambinėt, gal kad priims🙂 nes išprotėsiu tiek laukiant😁
As tai pat sian bandysiu skambinti kitam daktarui ,nes tas vakar baisiai sunervino mane🙂 dave termina po menesio laiko,nei neapziurejo.
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai