Viktorinaa parašė:
Geras... 🤩 o mačiau ten ir baltas triukšmas būna, ir rūžavas triukšmas kitur rašo, kažin kuom jie skiriasi🤔
Maniaskui tiko karusele,bet geriausiao uzmigdavo isvis viska isjungus
Viktorinaa parašė:
Geras... 🤩 o mačiau ten ir baltas triukšmas būna, ir rūžavas triukšmas kitur rašo, kažin kuom jie skiriasi🤔
Maniaskui tiko karusele,bet geriausiao uzmigdavo isvis viska isjungus
VRenata parašė:
Tai ir manes dar tik laukia kita men, bet svarstau nesidaryti 🤔 niekada su cukrumi neturejau problemu, visi tyrimai geri, su pirmagymiu taip pat nesidariau, antsvor…
Aš taip pat neturėjau jokių problemų. Bet pasidariau prieš dvi dienas ir įsisukau į reikalų karuselę 🙈😅 pirmiausia. Pats tas gėrimas pakenčiamas. Bet man asmeniškai buvo sunki pirma valanda nes pykino. Vanduo atrodė sirupo skonio net 😅😅😅 padarė tyrimą. Išejau iš poliklinikos. Po to man pasidarė labai blogai. Maniau alpsiu. Bet pavalgiau sūraus maisto(pries tai buvau parduotuvej) ir pradėjo gerėti. Sulaukiau gyd.skambučio,kad mano tyrimai virš normų ir iškart paprašė,kad atvykčiau. Tie tyrimai buvo vos virš normos,,bet mane taip išgasdino. Nusiuntė pas endokrinologą. Kadangi man reikėjo skubiai,ėjau privačiai. Gavau vizitą sekančią dieną. Nuėjus manęs gydytoja nekonsultavo beveik,nes kraujas atliekant tyrimą buvo imamas iš piršto. Pasirodo, kad taip yra netiklsu. Ir negali realiai vertinti rezultatų. Liepė kartoti tyrimą. Paskambinau akušerei.pasakė,kad nesamonė ir kadangi šiandien aš turėjau važiuoti į Kauną pas ginekologo, sako gal jie kažką pakonsultuos kaip elgtis. Tai šiandien man ginekologė Kaune skubos tvarka nusiuntė pas endokrinologę,nes irgi teigė kad iš piršto negali prirašyti kaip diagnozės. Tad pas endokr.nuejus man liepe išklausyt pamokėlę del Diabeto,neleido nieko valgyt😅 o po pamokeles nuejau pas gydytojos,kuri paskaitė, kad tyrimas iš piršto,tai sako, nu nesamonė..seniai yra įrodyta,kad veninis kraujas yra tiksliausias. Ir pagal jį reikia orentuotis. Ir kad galimai man nėra to diabeto. Bet sakė. Kad nenori kankinti manęs su tais gluukozės gėrimais, tai įdavė aparačiuką. Ir liepė kasdien matuot po 4k cukrų. Po savaitės rezultatų spręs ką toliau daryti. Plius laukiuosi dvynukų,tad sako bus tik į naudą pasekti duomenis. Tokiam duomenų sekimui tinka iš piršto kraujas, bet diagnozei prirašyti negalima lengva ranka. Nes pvz aš turiu kitą ligą,kur gali tekti kartais gerti vaistų,o jie galimi tik su sąlyga kad nėra to diabeto. Ir šiaip gi tikrai svarbus tyrimas. Tad aš visvien tik už priežiūrą ir stebėjimus. Ramiau gyventi taip. Juk čia laikina kol laukiamės. Dėl savo širdelių kurios plaka po mūsų širdimi. ❤️
_Va_ parašė:
Aš taip pat neturėjau jokių problemų. Bet pasidariau prieš dvi dienas ir įsisukau į reikalų karuselę 🙈😅 pirmiausia. Pats tas gėrimas pakenčiamas. Bet man asmeniškai…
Radau jog falima pasidaryti glikozilinto hemoglobino tyrima is kraujo ir taip pat patvirtinti arba paneigti sia diagnoze 🤔
_Va_ parašė:
Aš taip pat neturėjau jokių problemų. Bet pasidariau prieš dvi dienas ir įsisukau į reikalų karuselę 🙈😅 pirmiausia. Pats tas gėrimas pakenčiamas. Bet man asmeniškai…
Pritariu aš taip pat už stebėjimą ir tyrimus, nėra tas tyrimas toks jau nepakenčiamas. Aš laukiuosi penkto stebuklėlio, antro nėštumo metu turėjau problemų su cukrumi teko maista prisižiūrėti, nes cukrsus rado net šlapime. Džiagiuosi, kad viskas baigėsi gerai pagimdžiau dukrytę šiandien jai jau 10 metų🙂 Kitų nėštumų metu bėdų su cukrum neturėjau tyrimą darysiuos ir šį kartą, tikiuosi rezultatai bus geri🙂
VRenata parašė:
Gal kudikis buvo didesnio svorio? 🤔
nu kad ne, 3330kg gimė 52cm. nėra jau tokia didele manyčiau 😅
VRenata parašė:
Gal kasnors atsisaket darytis gliukozes tyrima ? 🤔
Man net atsisakyt nereikia. Pas mus daro kas menesi šlapimo tyrimą, kuriuo tiria du veiksnius "protein" ir "glucose". Proteinas reikstu preeclampsia arba per aukšta spaudimą. O glucose rodytu galima gestacini diabeta. Tai jeigu buna nukrypimas slapime tik tuomet tiria detaliau... Tuomet jau reikia ir gliukozę gerti
Bet jei viskas ok su šlapimu niekur nesiunčia
Tai smagu, kad jie čia sugalvoja pačius tiksliausiai ir paprasčiausius o tuo pačiu ir komfortiškiausius metodus (jei nebūtina) kad nesukelti nemaloniu papildomu emocijų 😊
moni__ka parašė:
Gal pasidalinsit kur ieskojot deveto vezimuko, kokiuose puslapiuose?
Aš tik vinted ir kartais skelbiu.lt neturiu facebook tai neturėjau galimybės ten ieškoti, nes ir neprireikė už puikią kainą pagavau vinted😍 kėdutę taip pat nusipirkau ten, cybex su baze, visiškai būklė kaip naujos, 40eur🤷♀️
Mondalin parašė:
Aš tik vinted ir kartais skelbiu.lt neturiu facebook tai neturėjau galimybės ten ieškoti, nes ir neprireikė už puikią kainą pagavau vinted😍 kėdutę taip pat nusipirk…
Vinted tikrai galima rast geru variantu, bet dauguma nenori siusti i kitus miestus
Viktorinaa parašė:
Mamos, ar esate pirkę savo vaikams migdukus? 🙃 žiūrinėju internete vis tuos žaisliukus, aprašymai stebūklingi, kainos nemažos, įdomu yra iš jų naudos? 😄…
Mes dukrytei turim moonie triušelį, bet naudojam jau kokius metus, o naudos nėra 😀 taip kad vaikas vaikui nelygu, nepabandęs nesužinosi 🙂
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai