Mirata parašė:
Jetus. Jau neuzilgo pasipils maziukai. Kaip bus smagu skaityti,kaip sekesi,kaip vaikuciaikas ruosiasi gimdyti Kauno klinikose?
Tikriausiai ir as i klinikas vaziuosiu 😉
Mirata parašė:
Jetus. Jau neuzilgo pasipils maziukai. Kaip bus smagu skaityti,kaip sekesi,kaip vaikuciaikas ruosiasi gimdyti Kauno klinikose?
Tikriausiai ir as i klinikas vaziuosiu 😉
O_nu_te parašė:
Sveikos, kada sunerimtumėte dėl judesių sumažėjimo? Antra diena kai judesių žymiai mažiau, nebent pati pajudinu tai sujuda bet tikrai ne taip kaip ankščiau, dabar 3…
Sveiki, vaikelis didėja tai normalu kad prieš galą mažiau judesių nes ir jam mažiau vietos pilvuke, bet jei kažkiek juda tai nepergyvenčiau, man ir atrodo mažiau,bet juda;)
Spangolele parašė:
Sveiki, vaikelis didėja tai normalu kad prieš galą mažiau judesių nes ir jam mažiau vietos pilvuke, bet jei kažkiek juda tai nepergyvenčiau, man ir atrodo mažiau,be…
Pas mane irgi mažai bejuda per valandą kokie 4-5 judesiukai bebuna ir tie patys silpni . Na manau kad kaip dideli tai ir vietos mažiau bėra . Tik įdomu laukiantis su mergaitėmis termino dieną gimsta ar anksčiau nes skaičiau kad laukiantis su mergaitėmis tai anksčiau ateina į ši pasauli
LauraLaura1989 parašė:
Pas mane irgi mažai bejuda per valandą kokie 4-5 judesiukai bebuna ir tie patys silpni . Na manau kad kaip dideli tai ir vietos mažiau bėra . Tik įdomu laukiantis s…
Kazkaip abejoju kad lytis gali itkoti gins anksciau ar veliau😁 manau tikrai nuo to nepriklauso🙂
Laurut3 parašė:
Kazkaip abejoju kad lytis gali itkoti gins anksciau ar veliau😁 manau tikrai nuo to nepriklauso🙂
Aiškutis na kažkur buvau skaičiusi kad tipo mergaitės anksčiau gimsta bet nelabai patikejau į tai🙂
LauraLaura1989 parašė:
Aiškutis na kažkur buvau skaičiusi kad tipo mergaitės anksčiau gimsta bet nelabai patikejau į tai🙂
Tiek sūnus, tiek dukra gimė savaite iki termino. Dabar ir manau taip bus, arba dar anksčiau, nes mažas amžiaus skirtumas bus
FireFly parašė:
Tiek sūnus, tiek dukra gimė savaite iki termino. Dabar ir manau taip bus, arba dar anksčiau, nes mažas amžiaus skirtumas bus
Aiškutis aš tikiuos kad gal ne spalio 4 o 1 gims nes kaip tik vyrui būtų laisvos dienos 1-2 na tikiuosi kad taip bus bet kartais pagalvoju ir apie rugsėjo 29 dieną kaip pagal echoskopa nustatė nes ir taip savaite didesnė yra
Sveikutes. Aciu uz palinkejimus ir palaikyma. Vakar isleido namo. Atsirado judesiai ligoninej betikrinant tonusa. Gali buti,jog gavus adrenalino susitvarke (labai pergyvenau,kaip viskas baigsis ir kad blogai kazko nebutu). Vakar jau neberasiau,nes i daug skambuciu atsakinejau (vyras is uzsienio,namiskiai ,gimines). O buvau tokia nusikalusi po itempto vakaro. Dabar irgi rami mano pupa ir tik kartais parodo,kad esa. O kodel cia taip,tai ir gyd.paaiskinti negalejo. Paciai man irgi ramybes daug-remontai pasibaige,4 val.dienoj guliu po laselinem,mazaja mama pasiemusi. Maziau aktyviai paciai tenka buti,tai gal reaguoja ir pilvinuke 🤔 covid simptomai beveik isnyke. Tik pakosciu ir pakimusi esu,tad nuo to neturetu buti kazkokio poveikio.
Dar gavau laika,kada i santaras atvykti skatinimui. Bus 26 d.7val.ryte. Iki tol noreciau issilukstenti,kad grizes tetukas is uzsienio kuo daugiau laiko praleist kartu galetu
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai