Roberta2022 parašė:
O kada kitas vizitas? Man pas gydytoja 08.08 d. , mm taip pat 06.29 d.. svarstau ar nebus man per anksti vizitas
As eisiu 08-12
Roberta2022 parašė:
O kada kitas vizitas? Man pas gydytoja 08.08 d. , mm taip pat 06.29 d.. svarstau ar nebus man per anksti vizitas
As eisiu 08-12
pierla parašė:
Labas, labai nedrasiai ir as jungiuosi. Dar isties labai anksti, mm numatomos sekmadieni, bet jau tureciau ju nebamatyti![]()
Sveika prisijungus. Kad butu ramu, manau retai kuriai ir kada buna....
Perlinė... parašė:
Manau kad labai gerai ❤️
Del dvyniu... Pas mus belabai butu logiska bet merginos mane pertauke per danti k…
Na man tokių imastymų Kaune irgi pasakojo, sako kai testas anskti parodo tada dvynukai, bet kad čia kitos mm nesulaukusios irgi rodo, nejaugi visos bus su dvynukais
Crazyy parašė:
Nu va aš po apžiūros, neštumas yra 4sav.+ vietoje, dabar paskyre laiką po dviejų savaičių ateiti vėl. Dar rado mioma 2cm dydžio, bet sakė nieko baisaus. :)…
Mioma pas mane 3 cm. ji jau vietoje kokie 2-3 metai, stebima, bet neprogresuojanti, sakė kol kas nerimauti nėra dėl ko.
Lilaile parašė:
Na man tokių imastymų Kaune irgi pasakojo, sako kai testas anskti parodo tada dvynukai, bet kad čia kitos mm nesulaukusios irgi rodo, nejaugi visos bus su dvynukais…
Hmm na įdomu įdomu dėl tų dvynukų. Mano NT labai neryškią juostelę parodė likus 6 d. iki MM, ryški jau buvo gal 3-4 d iki MM
neblogai būtų dvynukai, bet svarbiausia, kad tik tas užtikrintas vienas žirniukas tvirtai įsikabintų
December parašė:
Na štai atėjo ir HCG rezultatai, kiek nustebino, nes galvojau, kad bus mažesnis, džiaugiuosi, kad taip didėja![]()
Kokie grazus skaiciukai🥰
Matii parašė:
Sveikos merginos, tikriausiai laukiuosi rytoj pas gyditoja eisiu manau kokios 7 sav. Man. Prieš 9men turejau nesivystantį del šio nestumo bijau labai neramu, kaip č…
Kaip jus suprantu💜Pernai vasara tuo pat metu pastojau kaip ir dabar tik deje bet zirniukas pabego😔 tad dabar laikau ciurikus kad tik tvirtai isikibtu👶 labai linkiu kad nestumas pasitvirtintu ir galetumete pasidziaugti auganciu pilveliu❤️
888888 parašė:
Ar jus beissivalot normaliai dantis? Mane vimdo vos pradejus valyti😂😂😂
Mane visad vimdo valantis dantis net ir kai nebuvau nestuke🤢🤭
Nesteeee parašė:
Sveikos, jungimosi ir aš nedrąsiai pas jus, mėnesinės vėluoja 3dienas, testukai daryti bet kuriuo metu labai gerai matomos dvi juostelės🙂 ilgai planuotas, vasarai b…
As tai deduosi saltus kompresus ant kaktos nesinori vaistu per dauk gerti😊
Lilaile parašė:
Labas visoms narėms, jungiuosi nedrąsiai, bet labai norisi pasidalinti jau mintimis su kažkuo, gal ir pergyvenimais, o visiems artimiesiems šį kart tikrai nesinori …
Mes irgi dar tikrai kuri laika niekam nieko nesakysime, praeita karta net nespejome pasakyti ir pabego mazasis, tad dabar tuo labiau pralauksime ta pirmaji trimestra o tada manau sausime naujiena🎉😍
pierla parašė:
Labas, labai nedrasiai ir as jungiuosi. Dar isties labai anksti, mm numatomos sekmadieni, bet jau tureciau ju nebamatyti![]()
Kaip smagu, panasu kad eisime sita nestuma koja kojon kartu😊 man numatomos mm sestadieni, rysku teigiama nt pamaciau vakar 😍 jums linkiu tik rysketi ir nesulaukti mm😘 tylus sveikinimai♥️
M-iene parašė:
Kokie grazus skaiciukai🥰
Beda kad pas mane ne ryskus ir dabar pergyvenu, nes atrodo blankesni nei vakar, nors snd geriau daug daugiau skysciu...uff na kaip bent trumpam apsiraminti 🤯
pierla parašė:
Beda kad pas mane ne ryskus ir dabar pergyvenu, nes atrodo blankesni nei vakar, nors snd geriau daug daugiau skysciu...uff na kaip bent trumpam apsiraminti 🤯
Pas mane irgi dvi dienas rode pieno riebuma nt bet paskui sumasciau pasidaryti kitos firmos ir jau i trecia diena buvo ryskios dvi juosteles, tad ryskejo tiesiog zaibiskai ir nt dariau viduri dienos ne su rytiniu slapimu🤭palaukite diena dvi ir kartokite vel🤗
M-iene parašė:
Pas mane irgi dvi dienas rode pieno riebuma nt bet paskui sumasciau pasidaryti kitos firmos ir jau i trecia diena buvo ryskios dvi juosteles, tad ryskejo tiesiog za…
Manau jus teisi, tiesiog racionalus protas dingo kazkur
Ar turit kazkokiu simptomu :)?
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai