Ema Marija J parašė:
Ojei kaip tos paskutines dienos daužo smegenis. Matau jūs irgi po termino laukiat reguliarios veiklos 🙈🙈 ir as laukiu, viska atrodo darau kad paspartint o mazylei p…
Neskatina jusu?
Ema Marija J parašė:
Ojei kaip tos paskutines dienos daužo smegenis. Matau jūs irgi po termino laukiat reguliarios veiklos 🙈🙈 ir as laukiu, viska atrodo darau kad paspartint o mazylei p…
Neskatina jusu?
Izabele31 parašė:
Ar per echoskopija nesimato kad virkstele buna surišta kazkuriame vaiko kune?
Man saremiu metu mergyte pakeite pozicija gimdoje, tai del to apsisuko
Emmaa40 parašė:
Sveikinimai🥰 Priminkit, kodėl jums skatino?
Del per mazo pilvuko ismatavimo ir svorio, nes 36+6 tik 1960g rode, o gime 1895g. Dabar inkubatoriuje ja laiko, atvaziavus vyrui padeda man neiti iki mergytes vis
blossom14 parašė:
O del ko jus ligonineje taip ilgai?
Tikrai taip... tos dienos taip letai slenka, lauki, lauki kada gi jau...
Buvo ponia netaisyklingoj padetyje ir su 3xvirkstele, tai gulde stebejimui ir cp planavimui, bet plano diena vaikas atsisuko tinkamai ir issinere. Tai va laukiam beprasidedant naturalios veiklos. Tik jau neisleido, nes turiu ir kitu indikaciju kur tik i gera stebejimas stacionare. Vistiek tonus pamatuoja kelis sykius dienoj, echo salia jei tik poreikis yra. Ir atrode kad anksciau bent keliom dienom ateis. O va buna sau siltai artiste. Savaitgaliais neskatina jei nera neatideliotina.
Ema Marija J parašė:
Buvo ponia netaisyklingoj padetyje ir su 3xvirkstele, tai gulde stebejimui ir cp planavimui, bet plano diena vaikas atsisuko tinkamai ir issinere. Tai va laukiam be…
Kokiam jus mieste?
Na po mediku prieziura aisku geriau, man jau ir neramu kada prasides, baisu daros🫣
Nata12 parašė:
Gal durnas klausimas.. Bet ar čia normalu kad neštumo pabaigoja pradėjo tiek rankos tiek pėdos tokiais plėmukais eiti ?
Pas mane buna delnai tokie daznai, kiek skaiciau normalu.
rossie parašė:
Pas mane buna delnai tokie daznai, kiek skaiciau normalu.
Ieškojau ir aš kur paskaityti bet nerandu
Monika J parašė:
Kokiam jus mieste?
Na po mediku prieziura aisku geriau, man jau ir neramu kada prasides, baisu daros🫣
Klinikose Kaune 😉 na laikom kumščius, kad bent jau tie kur terminuoti jau, pradėtų sklandžiai ristis.
nors va kažkaip as tai issimiegojus noriu but kai prasides, tai labos ;) manau kad jei ryt naturaliai neateis pradzia, tai ko gero 1dieni skatint turetu.
Nata12 parašė:
Gal durnas klausimas.. Bet ar čia normalu kad neštumo pabaigoja pradėjo tiek rankos tiek pėdos tokiais plėmukais eiti ?
Man irgi plaštakos tokios pasidaro, jeigu ilgiau pavaikštau.
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai