Atėnė23 parašė:
Sveikos, noriu inesti dziugesnes nuotaikos. Geguzes 5d. gime musu mergyte 36+6 sav. 1890g. Abi jauciames gerai 🥰 po nepavykusio skatinimo padare cezari ir aciu diev…
Sveikinimai🥰 Priminkit, kodėl jums skatino?
Atėnė23 parašė:
Sveikos, noriu inesti dziugesnes nuotaikos. Geguzes 5d. gime musu mergyte 36+6 sav. 1890g. Abi jauciames gerai 🥰 po nepavykusio skatinimo padare cezari ir aciu diev…
Sveikinimai🥰 Priminkit, kodėl jums skatino?
Atėnė23 parašė:
Sveikinimai 😇 Džiugu, kad jums abiems viskas gerai ❤️ Sveikatėlės 🌞
Atėnė23 parašė:
Kaip del to pilvuko mazo, kaip mazyle?
Atėnė23 parašė:
Sveikinimai! ♥️
Izabele31 parašė:
Ar per echoskopija nesimato kad virkstele buna surišta kazkuriame vaiko kune?
Man 34 sav echo dare ir sakė, kad apsisukusi aplink kakla
Leila12 parašė:
Man 34 sav echo dare ir sakė, kad apsisukusi aplink kakla
Ir nieko daugiau nesiule, tik kad laukti? 👀
Natty34 parašė:
Ir nieko daugiau nesiule, tik kad laukti? 👀
Taip, stebeti judesius ir tiek....uztai ir pergyvenu kasdien, tu judesiu nebera tiek daug kaip budavo, tai vis atrodo, kad kas negerai...
Leila12 parašė:
Taip, stebeti judesius ir tiek....uztai ir pergyvenu kasdien, tu judesiu nebera tiek daug kaip budavo, tai vis atrodo, kad kas negerai...
Tikrai tuomet paranoja galima isivaryti 🥺 judesiu ir pas mane apmazeje rytais, bet daugiau juntami ir matomi vakarais ir nakti.
Kartais gali buti sunkiau pastebeti, kai kazka veiki, vaikstai, ir pan.
Natty34 parašė:
Tikrai tuomet paranoja galima isivaryti 🥺 judesiu ir pas mane apmazeje rytais, bet daugiau juntami ir matomi vakaras ir nakti.
Ir man taip pat, rytais mazai juntu, o vakarais labiau duodasi, tai vis laukiu vakaro, nes visad apie 22 val pradeda. O visa diena buna ant streso, nes gaudau kiekviena isirezima mazylio ar spyri, jau laukiu, kada gimdysiu, nes labai veikia smegenine visi sitie dalykai... 🙈
Natty34 parašė:
Tikrai tuomet paranoja galima isivaryti 🥺 judesiu ir pas mane apmazeje rytais, bet daugiau juntami ir matomi vakaras ir nakti.
Oi patikekit kiek man paranojos su priekine placenta, kartais labai reikia itempt viska kad pajaustum ir taip visa laika 😬
23 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai