Laurute90 parašė:
Prisiduodame ir mes. Gegužės 2 dieną gimė mūsų antras vaikutis. 56cm, 4150g, 13:43 💙
O wow! Nejautet skausmo ir net vanduo nebuvo beges? 😀
Sveikinimai dideliausi! ♥️
Laurute90 parašė:
Prisiduodame ir mes. Gegužės 2 dieną gimė mūsų antras vaikutis. 56cm, 4150g, 13:43 💙
Natty34 parašė:
Ačiū ❤️ visiškai ne. Vandenis nuleido gimdykloje jau. Bet aš kokį gerą mėnesį turėjau naktimis smagius labai paruošiamuosius, tai matyt gerai pravėrė viską 😁 bet labai įdomus jausmas, kai žiūri į tuos everesto kalnus matuojant tonusus ir nejauti nieko.
Laurute90 parašė:
Ačiū ❤️ visiškai ne. Vandenis nuleido gimdykloje jau. Bet aš kokį gerą mėnesį turėjau naktimis smagius labai paruošiamuosius, tai matyt gerai pravėrė viską 😁 bet la…
Man pilvas daznai sukieteja ir gana ilgam siomis dienomis... As tada lauksiu ir svajosiu panasaus gimdymo kaip jusu 😂
Sveikinimai dar karta - nuostabi patirtis! 🫶
Natty34 parašė:
Man pilvas daznai sukieteja ir gana ilgam siomis dienomis... As tada lauksiu ir svajosiu panasaus gimdymo kaip jusu 😂
Nuoširdžiai linkiu visoms taip greitai ❤️ pirmą turiu visai priešingą patirtį, tai tikrai skiriasi kaip diena ir naktis abu gimdymai.
Laurute90 parašė:
Nuoširdžiai linkiu visoms taip greitai ❤️ pirmą turiu visai priešingą patirtį, tai tikrai skiriasi kaip diena ir naktis abu gimdymai.
Taip, man bus pirmasis gimdymas, tad, is tikruju, esu nusiteikus ilgam maratonui 😀
Laurute90 parašė:
Kaip nuostabu!!! Sveikinimai!
Laurute90 parašė:
Sveikinimai didžiausi 🩵
Gal galit patarti ar verta sunerimti. Svarstau vykti i ligonine apziurai, nes is geguzes 2d. 4-5ryto buvo skausmas tarsi paruosiamuju taciau nedaug kokie 5 spazmai ir uzmigau. Tarp pirmo ir antro buvo 28min. Tarp kitu 10-8min. Palaukis valanda ir nesulaukus kito spazmo uzmigau. Taciau vakar ir siandien vaikstant ar tiesiog judant skauda pilvo apacia per viduri. Isskyros skystos, bet manau del visa nestuma kamuojancios pienliges. Pirmas nestumas ir nezinau ka daryti. Ar vis del to palaukti rytojaus vizito kauno klinikose? Ar siandien atvaziavus i priimaji nepasakys kad viskas normalu tie skausmai nestumo gale?
Atėnė23 parašė:
Gal galit patarti ar verta sunerimti. Svarstau vykti i ligonine apziurai, nes is geguzes 2d. 4-5ryto buvo skausmas tarsi paruosiamuju taciau nedaug kokie 5 spazmai …
Del spazmu tai tikrai tik paruošiamieji. Vienintelis, tai jeigu išskyros neįprastos ir ju daug, tai tada pasitikrinkite. 😉 as rytoj važiuosiu gimdyti , bus 41+3 . Paruošiamieji kankina kiekviena diena. Ypač praejusi penktadieni, nuo 14h dienos iki pat nakties ju buvo gal 50! Ir tai tik paruošiamieji, nes nereguliarus, ir palindus po siltu dusu ir pagulejus praeidavo. Ta diena pasikankinU ir va visa savaite dar vaikštau su pilvuku 😄🙃
buckiuke parašė:
Del spazmu tai tikrai tik paruošiamieji. Vienintelis, tai jeigu išskyros neįprastos ir ju daug, tai tada pasitikrinkite. 😉 as rytoj važiuosiu gimdyti , bus 41+3 . …
Man tik karta jie ir tebuvo, pilvuka kietas tik kai atsistojus bunu, gulint ar sedint jis minkstas, bet skauda judant ji visada :/
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai