Mergyt parašė:
Sveikos mamytes, kokius vezimukus renkates?☺️🌺
Sveika, pirkau Tutis uno+5
labiausiai patiko iš žiūrėtų
Mergyt parašė:
Sveikos mamytes, kokius vezimukus renkates?☺️🌺
Sveika, pirkau Tutis uno+5
labiausiai patiko iš žiūrėtų
Labas . Vežimą pirkau Joolz geo3. Niekas daugiau nekrito į akį. Savijauta tai visokia, miego noriu praktiškai visada, nes spaudimas mano nesiekia 100, tai galiu užmigt visur ir visada. Skausmų kol kad jokių nėra, miegot darosi nepatogu, bet dar net pagalvės neturiu. Jau šią savaitę reikės nusipirkt. Liko realiai 14d.d. iki oficialaus dekreto, kai bus jau 32 pilnos savaitės 🫣 Rūbų jau irgi prisipirkau, galvoju, kad tikriausiai per daug, bet ką padarysi 🤣
Klausimas: kokių rekomendacijų turit dėl diržo po gimdymo?
Master parašė:
Labas . Vežimą pirkau Joolz geo3. Niekas daugiau nekrito į akį. Savijauta tai visokia, miego noriu praktiškai visada, nes spaudimas mano nesiekia 100, tai galiu užm…
Pirkti is ortopedijos centro ir butinai pasimatavus. Zinoma dar ir parodys kaip detis 😊
Pati dar neturiu bet draugiu rekomendacijos.
Master parašė:
Labas . Vežimą pirkau Joolz geo3. Niekas daugiau nekrito į akį. Savijauta tai visokia, miego noriu praktiškai visada, nes spaudimas mano nesiekia 100, tai galiu užm…
Master parašė:
O kodėl jums 32 sav. dektlretas nuo 30 sav ar čia pati pastūmėjote truputį?
Dėl diržo po gimdymo ar operacijos man sakė išsimatuoti po gimdymo apimtį ir atsiųsti kažką nupirkti.
Lavasi parašė:
O diržas po gimdymo būtinai?
Kodėl jūs jo norit ?![]()
Diržas rekomenduojamas, ypatingai po cp. Naudingas, nes palaiko visus organus ir greitesnis atsigavimas, skausmo prasme man net lengviau būdavo kai jį užsidėdavau.
Greičiau viskas grįžta į savo vieteles
Čia maža info, bet internete galima rasti daug straipsnių, jei įdomu:
Kaip diržas po gimdymo gali man padėti?
Diržas po gimdymo yra specialus ortopedinis įtvaras, skirtas prilaikyti pilvo raumenims, gerina laikyseną, nuima papildomą apkrovą nuo stuburo mažindamas skausmą. Daugelis moterų sako, kad po gimdymo nešiojamas diržas suteikia papildomos paramos pilvo ir nugaros raumenims, gerina laikyseną, greičiau traukiasi gimda, mažesnis nugaros skausmas, stabilizuojasi dubuo.
Ačiū ;)
Turėsiu omeny!
BJAA parašė:
Diržas rekomenduojamas, ypatingai po cp. Naudingas, nes palaiko visus organus ir greitesnis atsigavimas, skausmo prasme man net lengviau būdavo kai jį užsidėdavau.
…
H0pe parašė:
Pirkti is ortopedijos centro ir butinai pasimatavus. Zinoma dar ir parodys kaip detis 😊
Taip suprantu, kad po gimdymo reikia važiuot, is anskto nepavyks?
BJAA parašė:
O kodėl jums 32 sav. dektlretas nuo 30 sav ar čia pati pastūmėjote truputį?
Nes pati nusprendžiau dirbti iki kovo 1, nors jau šiaip šią savaitę galėčiau išeit.
Man atrodo tos apimtys po gimdymo su kiekviena diena skiriasi 😁 Bet supratau, kad iš anskto nepavyks pasirūpint.
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai