AgMagnis parašė:
pasirodo persileidau ir iš dviejų mažylių liko augti vienas
O varge.... labai apgailestauju dėl netekties... apkabinu, laikykitės su mažiuku
AgMagnis parašė:
pasirodo persileidau ir iš dviejų mažylių liko augti vienas
O varge.... labai apgailestauju dėl netekties... apkabinu, laikykitės su mažiuku
AgMagnis parašė:
Nium ka tetulės, vakar pasirodė lašelis rudų išskyrų kai paskutinę mėnesinių dienažą, jokio skausmo nieko. Gydytojas sakė stebėti ir jei tik bus rausvo iškart į lig…
Stiprybes ir laikykites! ❤️
Medeina parašė:
Aš ir nevemiu, bet pykina labai. Ypač nuo vištienos![]()
taip mes irgi laukiam pirmojo ultragarso ir tylim kadangi pirmi buvo du persileidimai. beibis labai lauktas ir musu ir visos seimos bus pirmas anukas. 💕 tikiuosi sikart viskas bus gerai
Medeina parašė:
Aš šiandien ir skambinau man pasakė, kad registruoja tik penktadieniais 😔
Nesuprantu,kaip taip? Kauno klinikose? Mane šiandien užregistravo,gavau patvirtinančią vizito žinutę.
AgMagnis parašė:
Nium ka tetulės, vakar pasirodė lašelis rudų išskyrų kai paskutinę mėnesinių dienažą, jokio skausmo nieko.
Užjaučiu 😞 laikykitės 😞
nordlys parašė:
oj merginos eina jau 10savaite, be galo dziaugiuosi nestumu. bet buna kazkokiu kaip augimo suoliu kai is vidaus atrodo mane pratempt bando, pykina kiekviena diena, …
Apetito nėra visai, valgau "atbulais dantimis" praktiškai viską, pavalgius papykina, pykinimas tiesa mažesni, bet valgyt galėčiau iš is nevalgyt.
AgMagnis parašė:
Nium ka tetulės, vakar pasirodė lašelis rudų išskyrų kai paskutinę mėnesinių dienažą, jokio skausmo nieko. Gydytojas sakė stebėti ir jei tik bus rausvo iškart į lig…
Stiprybės, laikom "čiurkas", kad bent vienas vystytųsi ir augtų sėkmingai. Kuo daugiau gulėkit
AgMagnis parašė:
Labai jus uzjauciu, laikykites ir ilsekites kuo daugiau 🙏 O as praradau savo zirniuka
pradejo teplioti rusvai ir vakar nuvykau pas ginekologe, tai ji pasake, kad sirdele nustojo plakti kai buvo 8 sav. Tai jau 3ias kartas is eiles ir panasiu metu nebesivysto. Dar liko 2 tyrimai, kuriu nebuvau pasidariusi - kariotipu ir kraujo kresumo, reiks juos pasidaryti, bet nebezinau ar dar bus noro bandyti
Indre_9 parašė:
as praradau savo zirniukapradejo teplioti rusvai ir vakar nuvykau pas ginekologe, tai ji pasake, kad sirdele nustojo plakti kai buvo 8 sav. Tai jau 3ias kartas …
Koks košmaras! Labai užjaučiu. Stiprybės, kantrybės ir nepraraskite vilties!!!!
Indre_9 parašė:
Labai jus uzjauciu, laikykites ir ilsekites kuo daugiau 🙏 O as praradau savo zirniukapradejo teplioti rusvai ir vakar nuvykau pas ginekologe, tai ji pasake, kad…
Liūdna, laikykitės. Apsilankykit kas dirba su antifosfolipidiniu sindromu, nors tikriausiai krešumus dėl jo ir daro?
18 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai