nikole_ parašė:
Čia labai priklauso, koks jūsų pradinis svoris!![]()
Mažiau sveriančios dažnai daugiau priauga.
Kaip Jums sekasi? Ar greit paleido iš ligoninės?
nikole_ parašė:
Čia labai priklauso, koks jūsų pradinis svoris!![]()
Mažiau sveriančios dažnai daugiau priauga.
Kaip Jums sekasi? Ar greit paleido iš ligoninės?
Pate parašė:
Kaip Jums sekasi? Ar greit paleido iš ligoninės?![]()
neblogai, dėkui, po truputį įsivažiuojame į ritmą, kai ne pirmi vaikučiai, tai kiek lengviau
taiiip išties labai greit paleido iš ligoninės, ligoninėje tik savaitėlę prabuvom (gimė 34+3). Būtų ir dar pora dienų greičiau paleidę, bet gelta pradėjo labiau ryškėti, tai vieną naktį palatoje "soliariume" merginos pagulėjo
kaip jūs laikotės? <3
nikole_ parašė:
neblogai, dėkui, po truputį įsivažiuojame į ritmą, kai ne pirmi vaikučiai, tai kiek lengviautaiiip išties labai greit paleido iš ligoninės, ligoninėje tik savait…
Gulėjot kažkiek inkubaturiuose, ar iš karto jau su Jumis palatoje?
Dar laikausi, bet vis sunkiau jau, tai skausmai įvairūs, tai sunkumas, tai sisiot varinėja. Buvau jau ir priemimė nes galvojau jau vandenys pradėjo tekėti. Na ir vis labiau panikuoju dėl pačio gimdymo ir dukros palikimo pas senelius, noriu kad vyras dalyvautų gimdyme ir šiaip poto jeigu paimsim privačią palatą kad būtų kartu, bet kaip reiks palikt dukrą ir kiek dienų tai mane gasdina 🫣🫣
Pate parašė:
Gulėjot kažkiek inkubaturiuose, ar iš karto jau su Jumis palatoje?![]()
Mes pratinom pirmagimį su seneliais būti gerokai laiko prieš gimdymus, tai kažkaip jam streso nebuvo. Kai tik išvariau gimdyt, seneliams paskambinom, jie sėdo į mašiną ir už poros valandų jau buvo pas mus
vyras dalyvavo gimdyme (kadangi CP, tai laukė už durų :D) ir grįžinėdavo namo pas pirmagimį dienomis po porą valandų, o naktimis pilnai būdavo su manim.
Kai mergaitės gimė, tai vieną naktį jas stebėjo reanimacijoje ant šildomos lovelės, taip pat buvo pajungtos prie deguonies, bet labiau profilaktikai, nes gimė kvėpuodamos pačios, ir pajungta lašelinė skysčiams.
Kitą rytą perkėlė į kitą skyrių, kur tiesiog stebi tuos vaikučius prijungtus prie aparatų (širdies ritmas, deguonies kiekis kraujyje) bei vis dar buvo pajungtos lašelinės, kurias galiausiai atjungė ir trečią dieną jau buvo su manimi palatoje. Ir vis dar ant šildomos lovelės buvo, kurią davė man į palatą, bet po dienos aš jau mažinau temperatūrą, nes pastebėjau, kad pačios laiko šilumą.
Gal viskas gan greit vyko, nes mergaitės pačios žindė, pradėjo augt svoris, nebereikėjo lašelinės, todėl paleido.
beje, labai labai pasiteisino sios priespienio surinkimo talpeles: https://www.4trimestras.lt/produktas/talpeles-priespieniui-surinkti-ir-sumaitinti-sterilizuotos-2vnt/
pradziai jas nesdavau i reanimacijos skyriu, kad sumaitintu vaikiukams.
Nes standartiskai ligonineje duoda paprastas taureles, kuriose tie keli pirmieji priespienio lasai uzdziusta labai greit. O cia - neisdziusta ir daug patogiau nunesti bei tiesiai is ju sumaitinti vaikui.
Visas skyrius stebejosi, is kur tokias talpeles turim fainas
tai paskui 10 tokių talpelių nupirkom ir padovanojom, kad būtų kitiems ankstukams
nikole_ parašė:
Mes pratinom pirmagimį su seneliais būti gerokai laiko prieš gimdymus, tai kažkaip jam streso nebuvo. Kai tik išvariau gimdyt, seneliams paskambinom, jie sėdo į maš…
Na protingai padarėte, kad iš anskto pradėjot pratint. Mes su šiuo reikalu kažkaip apsižioplinom 🫣🫣🫣 nu bet jau bus kaip bus
Pate parašė:
Na protingai padarėte, kad iš anskto pradėjot pratint. Mes su šiuo reikalu kažkaip apsižioplinom 🫣🫣🫣 nu bet jau bus kaip bus
Viskas bus gerai 💕 vaikai greit prisitaiko, ir tuo labiau juk seneliai ne svetimi
gal dar ne vėlu , tarkime, šį savaitgalį senelius pasikviesti ?
Sveikos,
Cia ziuriu aktyvesne dvynuku grupe.
Mano drauge laukiasi dvynuku,bet nesedi siame forume.
Gal domejotes nesioklemis,bet kai vaikuciai biski didesni. Nes minejo,kad arba blogai iesko arba nera tokiu. As tai logiskai pagalvojau,kad kai vaikuciai paauga,tai labai sunku butu du nesioti,tai jauciu vienS priekyje kitas ant nugaros nuo kokiu 6 men?
😀
Pate parašė:
Gulėjot kažkiek inkubaturiuose, ar iš karto jau su Jumis palatoje?![]()
O kažkoks jau yra gimdymo planas pas jus, T.y., CP ar natūraliai?
Dėl sunkumo tai labai jus suprantu.. man paskutinės savaitės buvo tieisog egzistencija
siunčiu daug palaikymo 🤍
nikole_ parašė:
O kažkoks jau yra gimdymo planas pas jus, T.y., CP ar natūraliai?
Pagal viską, kolkas planuojam kad pačiai leis gimdyt. Abu galvom žemyn jau, kolkas jokių indikacijų CP nėra. Tai labai tikiuosi kad viskas eisis sklandžiai ir pati pagimdysiu. Nora baimių įvairių, labiausiai tai bijau kad vieną pagimdysiu, o kitam extra cp reiks.
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai