Minimalistė parašė:
Jaučiuos lyg pametinukus auginčiau 😄 1m ir 11 mėn. O tarp Jūsų mažylių kiek bus? 😊
Jeigu apie pametinukus. Tai tar vaikučių bus 1,5metų. Skirtumas. Labaiusiai bijau kur reiks palikti pirmagimį, kai reiks gimdyti. 🫣
Minimalistė parašė:
Jaučiuos lyg pametinukus auginčiau 😄 1m ir 11 mėn. O tarp Jūsų mažylių kiek bus? 😊
Jeigu apie pametinukus. Tai tar vaikučių bus 1,5metų. Skirtumas. Labaiusiai bijau kur reiks palikti pirmagimį, kai reiks gimdyti. 🫣
Rozalija parašė:
Gal yra artimųjų kurie tam kartui galėtų pasilikti? Pas mus su pirmagimiu anyta pabuvo, nors šiaip nėra linkus su vaikais padėt. 😅
Minimalistė parašė:
Pas mus irgi bus 1,5 m skirtumas bus 🙂😊 i darzeli dar nevesim, ligu mums nusprendem nereik , prades eit 2,5 m tik ☺️, o del gimdymo kzkaip nebijau , kad ir viena važiuoti gimdyt ir su savo mašina 😁 o vyresnėlį paliksiu su vyru arba seneliais pridarius i saldikli kokiu varsketuku/lietiniu/ koldunu 😁 🙂 blogiausio ko bijau - tai patologinio skyriaus kur reik pragulėt ne 1 diena 🫢 arba cezario po kurio butu labai sunku tikrai 😒
Egle1234 parašė:
Netekau savo mažiuko 19savaičių , toks jausmas kad išprotėsiu.
Mamytės rūpinkitės savo mažiukais pilvelyje...
O dievuliau.. Verkiu net... Mano nėštumas irgi yra 50/50.. Kiekvieną dieną keliuosi su baime..
Laikykitės, niekas gyvenime nenutinka be reikalo, gal Dievulis pasiėmė jį, nes gal kažkas negerai buvo vaikeliui, ir tiesiog savo laiku ateis stiprus žirniukas į jūsų šeima ❤️
Zylutėė parašė:
Pas mus irgi bus 1,5 m skirtumas bus 🙂😊 i darzeli dar nevesim, ligu mums nusprendem nereik , prades eit 2,5 m tik ☺️, o del gimdymo kzkaip nebijau , kad ir viena va…
Pas mane irgi pametiniai bus! Tik 1 metų ir 7 mėnesių skirtumu😄 ir man sudėtingesnė problema, nes bus planinis cezaris, be vyro niekaip su naujagimiu nepabūsiu, tai pirmagimę paliksim su mano mama bent 3 dienom... bandysiu pagal savijautą vyrą išleist namo grįžt padėt tvarkytis, bet nežinau kaip šį kartą bus😄
O vyresnėlės irgi neleisim į darželį dėl ligų ir šiaip, kad kartu pabūtų šeimoje. Gal tarp 2-2,5 metų dairysimės progos į privatų prie pat namų
Meilutė parašė:
Pas mane irgi pametiniai bus! Tik 1 metų ir 7 mėnesių skirtumu😄 ir man sudėtingesnė problema, nes bus planinis cezaris, be vyro niekaip su naujagimiu nepabūsiu, tai…
Na irgi skirtumas geras buti zaidimo ir augimo draugais ❤️👌 O kodel taip anksti nusprendėte , kad bus cezaris ? Jums tikrai reikes pagalbos labai net..
- taip del daržiuko nereik skubėti , tie maziukai tokie dar su seima / mama turi buti.. igauti stipresni imuniteta .. dar nuo tu ligu parnestu is darzelio gali ir naujai gimes vaikelis užsikrest, tada tai komplikuotai gali buti, nes mazylis daug ko negales vartot gijant
o padet noresis , mamai tai išprotėjimas 🤔☺️
Bet kuriuo atveju iš darželio tas ligas neš, nebent turit kažkokias mamų bendruomenes, kai renkatės kartu su visais mažyliais, skaitykim darželio imitacija. Jei ne, tuomet natūralu, kad veiksmas vyks darželyje, kadangi imunitetui susiformuoti reikalinga susipažinti su visokiais virusais. Mano abu ir skarlatina persirgo ir vėjaraupiais, kai vyresnėlis būdamas 3 metų iš darželio viską parnešė 😄 Nereikia to bijoti, turėkit gerą daktarą pašonėj ir viskas bus puiku 👌
Abu vedžiau 2m+, nes nors ir kaip buvo momentais sunku (kadangi savo vaikus auginame patys, jokios pagalbos iš artimųjų nėra ir nebus) negalėjau tokio mažo vaiko vesti į darželį. Ir tai su vyresnėliu patyrėm sunkumų, vedėm pas nepatyrusią mokytoją, kuri mokėsi pati, nesugebėjo susikalbėt, tai gavosi jog siūlė ir vaikų psichologą ir gerovės komisiją, ko mes atsisakėm ir patys nevedėm apie 2 mėn, kol vaikas biški pribrendo. Po to puikiausiai ėjo į darželį labai lengva adaptacija gavosi su ta pertrauka. Jaunėlis iš vis be manęs niekur iki 2 m, buvo grynas rankinukas tai net minties nebuvo vest. Vedėm 2 m 6mėn, adaptavosi labai greit ir problemų nebuvo dėl lankymo. Tai skubėt tikrai neverta, bet reikia žiūrėti pagal situaciją, kadangi kiekvienas vaikas ir situacija yra individuali 🤷♀️
Zylutėė parašė:
Na irgi skirtumas geras buti zaidimo ir augimo draugais ❤️👌 O kodel taip anksti nusprendėte , kad bus cezaris ? Jums tikrai reikes pagalbos labai net..
Nenusprendžiau pati tikrai😄 pirmas buvo cezaris, o dabar bus per mažai laiko praėję po pirmo ir čia didelė indikacija rando plyšimui, gydytoja iškart paminėjo ruoštis cezariui😁 plius, yra dar keli dalykai kaip indikacijos pakartotiniam pjūviui atlikti, kurie susiję su mano sveikata, dėl to nenori rizikuot😁
O kad bus žaidimų draugai tai taip, tik skirtingų lyčių vaikai greit skirsis pomėgiais😅
Minimalistė parašė:
Suprantu Jus, aš auginau 3 tokius panašaus amžiaus🤓 jezzau, išties buvo žiauriai sunku... bet nieko, vaikai auga, viskas greit pasimiršta
Kitniss parašė:
Suprantu Jus, aš auginau 3 tokius panašaus amžiaus🤓 jezzau, išties buvo žiauriai sunku... bet nieko, vaikai auga, viskas greit pasimiršta
O kaip dabar pasakytumėt, laikas ir sunkus periodas greit praėjo?😁 aš įsivaizduoju, kad bus žiauriai sunku su tokiais dviem, ruošiuosi psichologiškai😅
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai