2025.03.15 14:31 (prieš 1 m.)
Egle1234 parašė:
Netekau savo mažiuko 19savaičių , toks jausmas kad išprotėsiu.
Mamytės rūpinkitės savo mažiukais pilvelyje...
Labai labai jus užjaučiu ir apkabinu ❤️ Žinau tą baisų jausmą, pirmojo netekau 21 sav., bet po 5 mėn. sėkmingai pastojau ir susilaukiau savo sūnelio. Leiskite sau išgedėti ir jei reikės kreipkitės pagalbos. Sugrįš jūsų angelėlis tik kitame pavidale ir kitu laiku 🤍 Man padėjo greit atsigauti ta šviesios ateities vizija, kad sekantis kartas bus sėkmingas ir norint, kad tai įvyktų greičiau, negaliu palūžti. Bet svarbu iš pradžių leisti sau verkti, nelaikyti emocijų, turėti žmonių, su kuriais galima apie tai išsikalbėti (jei artimųjų rate tokių nėra - kreiptis į psichologą, krizinio nėštumo centrą ar pan.)., kalbėjimas man padėjo greičiau priimti įvykusį faktą. Taip pat blogas mintis padėjo nukreipti užsiėmimai mėgstamomis veiklomis, buvimas gamtoje, sportas. Svarbu, kad pradžioje ta atsiradusi apatija viskam neužsilaikytų. Ir kad ir kaip dabar banaliai skambėtų, laikas padės užsigydyti žaizdas. Tuo metu jautiesi, kad tu vienintelė tokia, bet jūs tikrai nesate viena. Deja, daug moterų patyrė skaudžias netektis, bet mes jų negirdime ir nematome, nes viskas dažniausiai pasiliekama sau ir nutylima... ❤️🩹 Galite ir man parašyti, jeigu norėsite pasiguosti. Laikykitės ❤️