Lindi parašė:
Judesiai. Nu, kaip suprasti ar tai judesiai ar ne ?![]()
suprantu, kad beveik 20 sav ir plius, kai placenta priekyje tikrai nejausciau ju p…
Jeigu pilvo apačioje ,tai taip
Lindi parašė:
Judesiai. Nu, kaip suprasti ar tai judesiai ar ne ?![]()
suprantu, kad beveik 20 sav ir plius, kai placenta priekyje tikrai nejausciau ju p…
Jeigu pilvo apačioje ,tai taip
Saulėlydis parašė:
Jeigu pilvo apačioje ,tai taip![]()
zemiau bambos ir zemyn kazkur taip
Angels22 parašė:
Man eina 18sav, tai vakar pirma karta pajaučiau spardymasi ir ganėtinai stipriai ir daug, o dar pilvo pas mane nėra, tai wow kaip keista😍
Kaip gerai jum, kad pilvo nesimato tokiu laiku😁 aš jau bart gavau.. nes 17sav jau turiu +5🙈🙈 pačiai jau baisu daros..
Aisyte parašė:
Kaip gerai jum, kad pilvo nesimato tokiu laiku😁 aš jau bart gavau.. nes 17sav jau turiu +5🙈🙈 pačiai jau baisu daros..
Nu pas mane +3 tai jau nėra labai jau daug tie dar +5 man taip atrodo🤷
Angels22 parašė:
Nu pas mane +3 tai jau nėra labai jau daug tie dar +5 man taip atrodo🤷
Aš jaučiu pati, kad paaugau nepratstai, bet nesijaučiu kritiškai perlipus kažkokias ribas😅
Na pas mane pradžioj 2 kg nukrito, dabar jau sugrįžo ir dar +2 užsidėjo, nors valgau nedaug ir tikrai ne šlamštą... 🙄 aš nusiteikus kad vėl teks daug kg po gimdymo numesti. Man tas svorio augimas gali būti dėl per didelio išskiriamo insulino kiekio. Dėl to ir numesti tą svorį man buvo be gali sunku, visus metus sveikai maitinausi ir kasdien laaabai daug prakaito liejau, kad tik sugrįžčiau į pradinį svorį 🙂
Bet šiaip tai jaučiuosi daugiau priaugus. Nors pilvad šį kart lyg mažesnis atrodo 🤔 ir krūtys pirmas 12 sav visiškai nepadidėjo ir nebuvo jautrios, nu dabar atrodo kasnakt paauga 😅 jau dabar dvigubos jos ir skausmingos, o vyrui aišku patinka tie "bombonešiai" 🤭
Aisyte parašė:
Ko cia bart?! Man tik pastojus per pirmus du menesius issinese klubai ir krutine padidejo dydziu. Dabar jau lygiai 17 sav o priaugus 4kg...valgyt daugiau nepradejau, tik dazniau ir mazesnem porcijom, nes kaip anksciau netelpa tiek. Blemba tokiom ginekologem su tokiais pezalais tik patylet! Sakyciau butumet dvigubai priaugus tada taip, o dabar🤦♀️
Man 21 savaite , esu priaugus 3/4 kg bet iki tol ir davar sveika mityba nors antras gimdymas labiausiai gal jaučiadi krutine ir pilvas , rubus dar savo oversize laisvai galiu nesioti. O tas svoris laikina po gimdymo turint valios laisvai eina . Su pirmu vaiku priiaugau 12/14 kg kazkur tai po gindymo iskart -10 buvo .
voveryte87 parašė:
Ko cia bart?! Man tik pastojus per pirmus du menesius issinese klubai ir krutine padidejo dydziu. Dabar jau lygiai 17 sav o priaugus 4kg...valgyt daugiau nepradejau…
O kas čia Jus ginekologė barė? mane pasvėrė pirmą kart kai buvau gal 8 sav. ir aš svėriau 68 (šiaip įprastai sverdavau 65
) tai mano skaičiavimu jau 6kg. priaugau, bet kadangi gydytoja nuo 68 pradėjo skaičiuot tai pagal ją tik 3kg buvau priaugus... svėriau 71 . Man "leista" priaugt max 16kg. tai kažkaip abėjoju kad tilpsiu į tuos rėmus... nors atrodo stengiuos neryti nuolat
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai