Akv123 parašė:
Mano abu prieš tai buvę gimdymai prasidėjo penktadienį vakarop, tai juokiuos, kad ir šis gal tradicijų nelaužys 😀😀
Mano pirmas ketvirtadienį iš ryto, bet šventinė diena buvo, 8 ryto jau gimdykloj buvau, tik neskubėjo gimti iki vakaro😄
Akv123 parašė:
Mano abu prieš tai buvę gimdymai prasidėjo penktadienį vakarop, tai juokiuos, kad ir šis gal tradicijų nelaužys 😀😀
Mano pirmas ketvirtadienį iš ryto, bet šventinė diena buvo, 8 ryto jau gimdykloj buvau, tik neskubėjo gimti iki vakaro😄
Gabi023 parašė:
Uoj aš jau labai bijau, vakar su mama kalbėjom tai sakau panika tuoj bus, AŠ NEPAGIMDYSIU 😂 mama juokiasi sako visos gi pagimdo viskas bus gerai, mažiau galvok. Sak…
Atvirkščiai, sakykit, VISKAS BUS GERAI IR SKLANDŽIAI. Patys mintimis programuojam savo gyvenimą ;)
Lindi parašė:
haha 😀 noreti
nedraudziama.. as irgi noreciau gimdyt kokia kovo 1-2 d. o ne 8-12 ar isvis dar 2 …
O aš noriu kovo 6d , kovo 8 d arba kovo 11d
Bet kad ir kada mažė nuspręs, svarbu,kad viskas vyktų greitai, sklandžiai ir gerai
Saulėlydis parašė:
O aš noriu kovo 6d , kovo 8 d arba kovo 11dBet kad ir kada mažė nuspręs, svarbu,kad viskas vyktų greitai, sklandžiai ir gerai
![]()
na jeigu laukciausi mergytes tikrai
butu grazi data kovo 8 , kaip ir sakot svarbiausia
viskas sklandziai, kad butu ir t.t🙏🏽💓
bet jau vaikscioti iki 42 sav tai man cia kosmosas , jau dabar sunku atrodo
imk ir pramiegok likusi visa
laika, kad tos
dienos greiciau praeitu
Aš stengiuosi visą laiką sau kartot, kad susikaupsiu ir pagimdysiu🙈 Nerimo nemažai aišku yra, nes pirmas gimdymas ir dar dvyniai☺️ Dar nerimo prideda mama ir sesės, nes pačios nepagimdė, tai truputį erzina kai man sako kad ir aš tikriausiai nepagimdysiu🙈 Tai paprašiau jų šia tema nekalbėt, nes juk net tos pačios moters gimdymai būna skirtingi😌
Nusiraminimui stengiuosi vis paieškot ir paskaityt laimingų gimdymo istorijų☺️
Visi gimdymai skirtingi buvo, kiekvienas su savo niuansais, tai to tokio pat neturėjau, visi skirtingi su skirtingomis patirtimis. Tai net neverta bandyti prognozuoti kaip kas bus 🙂 o minčių tai ir pas mane pilna visokių atklysta, labiausiai tai turbūt kaip kada prasidės ir kaip iki ligoninės spėsim 😄
O pagimdyti norėtūsi ankščiau, per vaikų atostogas, būtų ramiausia dėl mažuko palikimo kažkur... na bet norėk nenorėjus , ateis laikas ir gims 😄
Lindi parašė:
na jeigu laukciausi mergytes tikrai
butu grazi data kovo 8 , kaip ir sakot svarbiausia
Na mano terminas kovo 8d, tai 40sav . O Jūsų skaičiuoklė rodo net keliom dienom vėliau
O miegoti neturiu kada
Mano sūnaus ir dukros gimtadienis kovo 6d 3metų skirtumu, dėl to viena iš norimų datų tokia
o dėl ko kovo 8d arba kovo 11d net pasakot nereikia
Sausio 13d turim gimusią dukrą, gal netyčia ir kovo 11d turėtume
Bet čia jau kaip mažoji nuspręs
Saulėlydis parašė:
Na mano terminas kovo 8d, tai 40sav . O Jūsų skaičiuoklė rodo net keliom dienom vėliauO miegoti neturiu kada
![]()
kodel parasiau kovo 8, nes nesciosios
knygutei
gimdymo data pagal echo kovo8 o pagal paskutine m diena kovo 12
tai realiai gautusi 39+3
Lindi parašė:
kodel parasiau kovo 8, nes nesciosios
knygutei
na tai pačiu laiku, o ne 42sav
25 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai